[Video] ‘Sy Bukan Bapa Bay1 Itu..’ Akui KesiIapan, LeIaki $umbat Vape Ke Mlut Bay1 Mhon Ma4f.

Seorang lelaki yang dipercayai menyu.ap r0kok elektronik atau vape ke mulut seorang ba yi tampil memohon ma.af atas kesiIapan yang dilakukan olehnya.

Dia dikenali sebagai Haikal memaklumkan bahawa dirinya sudah pergi ke baIai poIis untuk memberi keterangan mengenai lnsiden berkenaan.

Menerusi tngkap layar, Haikal mengakui kesiIapan kerana ‘sum.bat’ v.ape dalam mulut ba yi tersebut serta menjelaskan r0kok elektronik tersebut sudah r0sak dan selalu dijadikan mainan.

“V4pe tu dah tak function (fungsi). Dia memang selalu buat main. Pihak poIis dah ambil statement (kenyataan). SaIah saya sendiri letak v.ape dekat mulut ba yi itu. Tapi va.pe tu dah tak function (fungsi).”jelasnya dalam InstaStory.

Dalam pada itu, Haikal menjelaskan dia bukanlah bapa kepada ba.yi tersebut dan turut menyusun sepuluh jari memohon ma.af kepada semua terutama netizen.

“Lepas tu yang kata saya bapa kepada budak tersebut itu saIah. Saya bukan bapa dia. Sebagai wakil, kami lagi sekali minta maa.f.”tulisnya.

Terdahulu, tular sebuah video mengenai seorang ba.yi disuap rkok elektronik oleh peIaku dan dirakam oleh seorang wanita peIaku dan dirakam oleh seorang wanita sehingga mence.tuskan kema.rahan ramai pada Sabtu lalu.

Video:

Malah, ia juga mengundang kemara.han para pengamal perubatan di mana mereka mengge.sa agar pihak berwajib mengenakan tindakan te.gas kepada pelaku terbabit.

Sumber: Twitter @fanaizty ,omm

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*