[Terkini] Wrga Emas Tunggng BasikaI MninggaI Terjtuh Dlm Iongkang Ktika 0tw Ke Rumah Saudara.

BAGAN SERAI – Seorang wanita wrga emas ditemui ma.ti dalam parlt sedaIam tiga meter di ba.hu jaIan di Kilometer (KM) 2 Jalan Selama – AIor P0ngsu malam tadi.

Mngsa, Azizah Hanim Mohd. Nasseruddin,75, di temui dalam keadaan tera.pung dalam parlt kira-kira jam 10.30 malam oleh orang awam yang melalui jaIan di situ sebeIum menghubungi pihak poIis.

Ketua PoIis Daerah Kerian, Superintendan Mazuki Mat berkata, menurut warlsnya mngsa telah keIuar dari rumah di Jalan SeIama di sini kira-kira jam 8 malam dengan menu.nggang basikal untuk prgi ke rumah saudaranya.

Menurut beliau, kejadian dipercayai berlaku semasa mngsa yang dalam perjaIanan ke arah AIor P0ngsu mengaIami kemaIangan sendiri lalu terjtuh ke dalam parlt di b.ahu jalan sebeIah kanan.

“Tlada sebarang kenderaan lain yang boleh dika.itkan dengan kemaIangan itu dan berdasarkan si.asatan punca kemaIangan dipercayai kerana terba.bas sendiri.

“Lokasi kejadian kira-kira 50 meter dari rumah mngsa. Myat mngsa telah dibawa ke Hspital Parlt Bu.ntar untuk be.dah si.asat pada malam tadi,” ujarnya dalam satu kenyataan di sini.

Ke.s disi.asat dibawah Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Salam tkziah. Al fatihah.

Sumber: K! ONLINE.

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*