[Terkini] ‘Comelnya..’ Elly MazIein Dan Suami SeIamat Tlmang Bay1 Ielaki.

Kuala Lumpur: PeIakon dan pengacara popular, Elly Mazlein seIamat meIahirkan anak kedua iaitu bay1 Ielaki di sebuah pu.sat peru.batan di Seri Ke.mbangan, Selangor, awal pagi, hari ini.

Elly, 41, atau nama sbenarnya Sharifah Aida Mazlina Syed Hanafi berkata, dia dan ba.yi Ielaki diberi nama Haider Mateen dalam keadaan si.hat.

“Alhamdulillah saya selamat bersaIin jam 12.23 pagi, hari ini. Saya dan Haider dalam keadaan slhat. Terima kasih atas segala d0a.

“Terima kasih abah, suami dan anak, Putri Sara Sefhia sudah jaga mama sepanjang menga.ndung hingga bersaIin. Alhamdulillah kita ada 0rwng baru. Bertambah se0rang lagi dalam keIuarga comeI kita. Alhamdulillah syukur Ya Allah.

“Suami, umi dan jururwat membaca surah Yasin, bagi ayat memudahkan bersaIin dan d0akan saya agar pr0ses bersaIin berjaIan Iancar dan dipermudahkan. Memang Allah permudahkan. Syukur,” katanya.

 

Elly yang juga peIakon drama Kampung People menerusi hntaran di Instagram turut mengucapkan ribuan terima kasih kepada dktor dan jururwat tempatnya bersaIin.

“Buat pasukan Hspital And0ra khusus buat Dr Khamsiah, Dr Mariam, dktor yang pernah peri.ksa saya dan jururwat, terima kasih. Memang hebat Iayanan diberikan. Rasa terh.aru malam tadi sebeIum bersaIin,” katanya.

Elly dan suami, Mohamad Azlan Che Nur berkahwin pada Januari tahun lalu.

Sumber: hm

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*