Isteri Terpaksa Cabut Purdah Kerja Demi Anak

Kerja Demi Anak

Penyanyi Langgan Wanita Lain, Isteri Terpaksa Cabut Purdah Kerja Demi Anak

Menjumpai bukti transaksi akaun bank suami menghabiskan lebih RM59,000 untuk melanggar pelacur, itulah kenapa dugaan hebat dilalui oleh seorang wanita bernama Inara Rusli. Suaminya, Virgoun yang merupakan penyanyi lagu ‘Surat Cinta Untuk Starla’ sebelum ini nekad memfailkan talak lantaran marah pekungnya dibongkarkan kepada umum.

Virgoun sudah cabut gugatan talak, namun Inara nekad mahu berpisah

Bukan tidak memaafkan, sebaliknya Virgoun telah mengulangi khilaf sama walaupun Inara sudah memberikan peluang memperbaiki rumah tangga mereka. Nekad membawa haluan sendiri dan sudah bersedia untuk perbicaraan talak di mahkamah, Inara bagaimanapun terpaksa membuat satu keputusan berat.

BACA LAGI:Mona Allen kini dah berhijab, rupanya ini nazar dia kalau dikurniakan anak

Bismillah, saya pakai kerana Allah & saya buka kerana Allah untuk menghidupi anak-anak saya

Sudah 5 tahun mengenakan imej berpurdah atas niat mengelakkan fitnah, semalam dia dalam sebuah sidang media rasmi telah melepaskan kain itu dari wajahnya.kerja demi anak Tujuannya hanya satu, iaitu mahu memudahkan urusan mencari nafkah buat membesarkan anaknya selepas ini.Isteri Terpaksa Kerja Demi Anak

BACA LAGI: Alif Satar bawa isteri dan anak-anak menetap di Langkawi

Inara mula mengenakan hijab selepas bernikah dengan Virgoun

Selepas purdah dilucutkan, semua wartawan mengucap “MasyaAllah”

Saat purdah itu dilucutkan, terdengar ramai wartawan mengucapkan ayat “MasyaAllah” kerana terpegun melihat kecantikan Inara. Nekad membawa haluan sendiri dan sudah bersedia untuk perbicaraan talak di mahkamah. Di sebalik semua itu, Inara berharap agar tindakannya melepaskan purdah tidak mengundang prasangka buruk netizen memandangkan situasinya sekarang sedang darurat.

SHARING IS CARING!!

SUMBER: KISAH DUNIA

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*