Last Minute Batal Jadi Pengapit Asbab Pemergian Nenek

Last Minute Batal Jadi Pengapit Asbab Pemergian Nenek

Secara peribadinya bagi golongan perempuan, kehadiran BFF ke majlis perkahwinan mereka adalah satu detik yang sangat penting. Majoritinya akan meminta rakan baik mereka menjadi pengapit atau bridesmaid untuk mengiringi sepanjang persandingan.

BACA : [VIDE0]~“Tunjuk ‘Kawan’ Atas Almari” – Lepas lsteri, Anak Hafiz Mahamad PuIa Kena G4ngguan, Net!zen Kata Ak!bat Menunjvk-Nunjvk

Dia marah “Kenapa you buat I macam ni?”…I just cakap sorry & taknak keruhkan keadaan

Namun bagi gadis dengan akaun TikTok @heymimski ini, dia mengalami situasi yang agak mengundang rasa serba salah. Awalnya, dia bersetuju untuk menjadi pengapit di acara persandingan rakan baiknya pada hari Sabtu. Pun begitu pada hari Rabu, dia mendapat khabar sedih tentang pemergian neneknya di kampung bertempat di Johor Bahru.

Batal Jadi Pengapit
Gambar sekadar hiasan

Dia kawan baik saya, dah lebih 10 tahun kita jadi kawan…Sayanglah, i don’t know…

Perlu pulang ke kampung dan tidak dapat hadir ke acara berkenaan, dia tidak menyangka pengantin itu memberikan respon tidak berpuas hati. Hasil IG Story yang dimuat naik, ‘si polan’ mengucapkan terima kasih kepada rakan lain (pengganti pengapit lama) kerana menyelamatkan hari bahagianya.

Batal Jadi Pengapit Asbab Pemergian Nenek

Meraih lebih 100 ribu jumlah tontonan, netizen seakan tergamam mendengar kisah tersebut. Selaku kenalan rapat, mereka berpendapat seharusnya pengantin terbabit lebih bersikap memahami. Apalagi, pembatalan saat akhir itu melibatkan urusan kecemasan dan bukannya disengajakan.

Batal Jadi Pengapit

Oleh itu, ramai memberikan sokongan dan berharap empunya video tidak menyalahkan diri sendiri. Sudah pasti secara logiknya, urusan mustahak berkaitan keluarga adalah jauh lebih penting.

Batal Jadi Pengapit

Fuad Nani
Sabarlah dik. Tak semua hati org mampu kita jaga. Akak pun dah kehilangan kawan baik. Pada hari kenduri dia, akak ada seminar. Sebelum kenduri akak sempat bagi hadiah 100 biji telur ayam utk direbus. Lepas setahun, dia perlahan-lahan hilangkan diri. Mungkin dah rezeki akak berkawan setakat tu je.

Cik Mawar Su
Tinggal je kawan mcm tu.baik tak de kwn mcm tu.buang masa.byk LG org blh jadi kawan.hidup ni tak perlu jaga hati org sis…kwn getu toksik je..kalo kawan dia Paham apa yg berlaku pada sis..

Kredit : TikTok heymimski

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*