Dominic Tan sah pergi dari JDT

Jika sebelum ini Aaron Niguez dikatakan mengucapkan bye-bye untuk pasukan Johor Darul Ta’zim kini bek skuad kebangsaan Dominic Tan dikatakan turut akan pergi daripada Johor Darul Ta’zim.

Pemain ini dikatakan akan pergi dari Johor DT dan bakal menyertai pasukan baharu musim hadapan selepas mengesahkannya di laman instagramnya.

Dominic didalam laman instagramnya berkata” Terima kasih Johor Darul Ta’zim. Pengalaman 4 tahun bersama JDT sangat amazing. Terima kasih kepada para penyokong, rakan sepasukan, jurulatih dan terutamanya Duli Tuanku Mahkota Ismail Ibni Sultan Ibrahim yang membuatkan saya seperti berada di rumah. Katanya ini satu penghormatan buatnya bersama skuad Johor DT.

Walaupun begitu sehingga kini tiada sebarang maklumat pasukan manakah yang bakal menjadi destinasi pemain ini adakah beliau akan bersama kelab divisyen 2 Thailand atau tidak juga pasukan lagi tiada maklumat kerana pemain ini di kelab divisyen 2 Thailand sebagai pemain pinjaman.

Dominic sebelum ini hanya dapat membuat satu penampilan ketika bersama skuad divisyen 2 Thailand itu. Pasukannya itu berjaya layak ke Divisyen 1 Thailand musim 2020 nanti dan jika dia bersama pasukan itu sudah pasti itu adalah sesuatu yang perlu diambil peluang oleh pemain ini.

Namun begitu sama-sama kita tunggu sama ada pemain ini akan bermain di Thailand atau dia akan kembali ke Malaysia.

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*