YusofAzmi Tampil Berltahu Cerlta Sebnar Knapa Dla Dan AbangAli Mengamvk Sampal Nalk Tngan

Sejak kelmarin pihak Semboyan Malaysia telah menerima berita bahawa baju Tshirt Semboyan Jihad yang dikeluarkan oleh Semboyan Malaysia sendiri telah di CETAK R.OMPAK.

Perkara ini disedari oleh pihak Semboyan Malaysia selepas ramai yang mengadu apabila mereka mendapat baju yang mereka telah beli tidak mencapai kualiti yang memuaskan.

Sudahlah dicetak r.ompak, harga yang ditawarkan sangat tidak munasabah iaitu pada harga RM 5 dan RM 10 sahaja. Lebih memedihkan lagi, apabila penjual tersebut memancin’ untuk menyuruh membeli dengan k.uantiti yang banyak.

Kami pihak Semboyan Malaysia dapat berjumpa dengan penjual ini selepas meny.amar untuk menjadi pelanggan dan ingin membeli sebanyak 600 helai.

Apa yang membuatkan Yusuf Azmi dan Abang Ali betul betul m.arah adalah kerana diawal pertemuan itu s.uspek sudah m.enipu dengan mengatakan dia bukan penjual.

Apabila di telefon nombor penjual baju itu, telefon s.uspek yang berbunyi.

Selepas ditekan berkali-kali untuk cerita hal sebenar, kesabaran Yusuf Azmi dan lain-lain terc.abar selepas dia sendiri mengaku bahawa dia menjual barangan r.eject p.roduk Semboyan Malaysia.

Mungkin perkara ini dilihat k.asar disudut mata orang lain, namun Yusuf Azmi sendiri bert.indak sedemikian kerana beliau tidak mahu orang ketiga yang mer.osakkan nama beliau dan Semboyan sendiri.

Anda cuba bayangkan kami hanya menempah sebanyak 600 helai pada harga RM 10 ringgit. Dia boleh untung secara ‘ATAS ANGIN SEBANYAK RM 6000 dengan hanya menjual T-shirt Semboyan Jihad yang telah di r.eject.

Sudahlah makan untung atas angin, dia turut menggunakan satu kedai pencetakan baju yang dimiliki oleh bangsa Melayu sendiri sebagi u.mpan dan menyakinkan m.angsa untuk diti.pu.

Yusuf Azmi serta pemilik kedai berkenaan meng.amuk kerana tidak mahu imej b.randing Semboyan Malaysia dan bisness kedai print milik En Sabri Leman terc.alar angkara perb.uatan yang boleh dikatakan satu pen.ipuan ini.

Kami juga disini memohon maaf andai mengguris perasaan anda dibulan yang mulia ini.

Yang baik itu datang dari Allah, yang b.uruk itu dari saya. Semoga perkara ini boleh dijadikan satu tauladan buat semua. InsyaAllah

Kredit : YusofAzmiFB

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*