Warisi Bakat Ibu, Fasha Akur Jejai Tak Izin Anak Jadi Pelakon “Boleh Berlakon Untuk School Project Je”

Warisi Bakat Ibu, Fasha Akur Jejai Tak Izin Anak Jadi Pelakon “Boleh Berlakon Untuk School Project Je”

Perkara ini dikongsikan sendiri oleh pelakon yang terkenal dengan scene air mata ini di laman Instagram miliknya sedikit sedutan video pementasan teater anak perempuannya itu.

Walaupun baru berumur 8 tahun, anak kepada pelakon, Fasha Sandha iaitu Putri Raysha Jemyma telah menunjukkan bakat lakonannya dengan menyertai persembahan di sekolah. Ye lah, ke mana tumpahnya kuah kalau tidak ke nasi, ye dak?

pementasan teater anak perempuannya itu.

Namun, bakat Jemyma hanya boleh sekadar minat sahaja apabila bekas suami Fasha, Jejai tidak mengizinkan puteri mereka itu menjadi pelakon di televisyen/filem.

“My eight year old daughter dah tunjuk minat nak jadi pelakon.

“Unfortunately, Dada (bekas suami Fasha) tak izinkan jadi pelakon TV/filem,” tulis Fasha di ruangan kapsyen hantaran yang dimuat naik di Instagram.

Walaubagaimanapun, Fasha tetap memuji bakat anak-anaknya itu dan turut menyatakan rasa bangga dengan kebolehan mereka itu.

“Jemyma dan Rayfal hanya boleh berlakon untuk school project je. Takpe sayang! Good job Jemyma!

“lbu, Dada dan Ayah (Aidil Aziz) proud of you!” tulis Fasha lagi.

 

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata memuji gaya lakonan puterinya itu dan tumpang bangga melihat hubungan profesional Fasha dan Jejai.

Walaupun sudah berpisah, mereka tetap berkawan baik demi cahaya mata, Putra Rayfal Ramli, 9, dan Putri Raysha Jemyma, 8. Fasha turut mempunyai seorang lagi cahaya mata iaitu Aisha Amaira, 3, hasil perkongsian hidup dengan pelakon Aidil Aziz, 36, yang dinikahinya pada 30 Mac 2019.

Sumber : Instagram Fasha Sandha

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*