[VlDEO] Bini Tua Kirim Duit, Anak2 Sempoi Bawa Abah Honeymoon Ke Rumah lsteri Muda

Selepas aktiviti merentas negeri dibenarkan oleh kerajaan bermula pada 11 Oktober 2021, ramai yang mengambil peluang untuk pulang ke kampung dan menz1arahi ahli keluarga yang lain bagi melepaskan rindu.

Nak hantar ke rumah isteri muda

Hal ini turut dik0ngsikan oleh seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai ina.azalea apabila menghantar bapanya ke rumah isteri muda selepas lama tidak bertemu.

Apa yang menarik perhatian ramai berkenaan video tersebut adalah layanan mereka adik-beradik terhadap bapa yang sangat baik dengan menghantar sendiri ke rumah isteri muda wrga emas itu.

Menerusi video itu lagi, ibu pengguna TikT0k yang juga isteri pertama bapanya turut membekalkan makanan dan duit belanja ke rumah isteri muda. Bapanya juga dilihat tidak berhenti tersenyum dis4kat oleh anak perempuannya.

Memang suka usik abah

Walaupun ada yang menganggap video berkenaan sebagai suatu perkara yang meng4ibkan bapanya, namun ina.azalea men4fikan hal itu kerana mereka sememangnya sangat rapat dan gemar bergurau.

Berseri-seri muka abah

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen yang pelbagai di ruangan TikT0k wanita itu.

Rata-rata turut berseloroh melihat reaksi bapanya apabila melihat isteri muda dan ada juga yang terhibur dengan gelagat keluarga mereka yang akur hidup berpoIigami.

Sumber: TikT0k ina.azalea, OMM

 

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*