[VlDEO] 12 Tahun Dipnjarakan, Bnduan Sbak Lihat lsteri & KeIuarga Sambut Kepulangan

Setiap orang melakukan kesiIapan. Namun, sebagai manusia biasa semua orang berhak mendapatkan peluang kedua dalam hidup terutamanya selepas menyedari kesiIapan yang telah dilakukan.

Hal ini samalah seperti perk0ngsian daripada seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai hamizan_yusuf apabila memuat naik satu video seorang bnduan yang baru sahaja dibebaskan daripada pnjara.

12 tahun dalam pnjara

Apa yang menarik perhatian dan membuatkan ramai terh4ru adalah penerimaan keluarga yang sama-sama menyambut kepulangan ketua keluarga selepas 12 tahun dit4han di sebalik trai besi.

PeIukan dari keluarga

Dapat dilihat, isteri, anak-anak dan cucu lelaki tersebut segera menyambut bekas bnduan itu dengan peIukan serta juraian a1r mata kegembiraan kerana insan yang sudah lama tidak ditemui kini berada di hadapan mata.

Dalam kapsyen yang disertakan, pengguna TikT0k itu memaklumkan segala persoalan anak-anak lelaki tersebut akhirnya terjawab selepas dia dibeb4skan.

Sambutan macam ni tambah keyakinan lupakan masa silam

Situasi mengharukan itu telah mendapat perhatian ramai dan rata-rata berasa h1ba melihat momen tersebut. Mereka juga memuji betapa tabah dan setianya seorang isteri yang tetap menunggu suaminya menjalani hkuman pnjara selama 12 tahun tanpa sedikit pun berpaling.

Sehubungnan dengan itu, warganet menyimpulkan bahawa cara berkenaan adalah salah satu bentuk sokongan moral yang sangat baik buat bekas bnduan agar mereka benar-benar insaf dan tidak berasa dipinggirkan sesudah keluar dari pnjara.

Sumber: TikT0k hamizan_yusuf, OMM

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*