[Video]Terkini “Siti Sarah Dah Ditldurkan, Minta ToIong D0akan Dia Dan Kndungan SeIamat..”

Kuala Lumpur: “Sarah dah ditldurkan. Minta toIong d0akan dia,” kata pengurus Siti Sarah, Nana Mohamad Rom mengulas situasi terkini penyanyi terbabit.

Menurut Nana, sebagai alternatif bagi mend0akan kesejahteraan penyanyi itu, majlis bacaan Yassin diadakan tengahari ini yang dipimpin oleh Imam Muda Asyraf.

“Ini adalah inisiatif kami sebagai rakan-rakan untuk plnjamkan kekuatan kepada Sarah dan juga bay1 di dalam kandungannya.

“InsyaAllah, Allah akan mendengar rlntihan dan permintaan kita,” katanya.

Pada pagi hari ini, Siti Sarah dimasukkan ke Unit Rwatan Rapi (lCU) Hspital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM), di sini, aklbat tahap 0ksigen tldak stabiI.

Perkara ini dimaklumkan oleh suaminya pelawak Shuib yang memberitahu, keadaan Siti Sarah juga tldak berapa baik selain mem0hon d0a kesmbuhan isteri dan bay1 dalam kandungan.

Assalammualaikum Salam Jumaat semua,Pg td isteri sy telah dimasukkan ke lCU di sebabkan 0ksigen yang tak brapa stabiI dan keadaan dia yg tak brapa baik.Saya m0hon dihari Baik, Hari JUMAAT, D0akan SARAH dan ANAK dalam kndungan , semoga dipermudahkan urusan dan semoga ALLAH berikan kekua.tan untuk mereka. Semoga ALLAH merahm4ti kita semua. Amin.

Terdahulu, Harian Metro meIaporkan penyanyi lagu Kesetiaan itu yang kini sa.rat hamil lapan bulan dikjarkan ke hspital sama berikutan tahap 0ksigen yang semakin menurun, kelmarin.

Difahamkan, Siti Sarah sepatutnya mem0tong gelang kuarntin pada hari sama, sebelum mengalami batvk.

Sementara itu, Shuib menerusi hantaran di Instagram mem0hon orang ramai untuk mend0akan isteri serta anak dalam kndungan.

“Saya m0hon d0akan isteri saya, Siti Sarah Raissuddin.

“D0akan semoga dia dan anak dalam kandungan diberi kesihatan kembali dan dipermudahkan segala urusan. Allah Maha Segalanya,” katanya.

Menerusi perkongsian video yang dikongsikan, Sarah kelihatan tldak berma.ya hingga terpksa menggunakan bntuan 0ksigen sambil memeIuk anak-anaknya sebelum dibawa ke hspital.

Video:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shuib Sepahtu (@shuibsepahtu)

Siti Sarah sekeluarga disahkan posltif C0vld-19 sejak 25 Julai lalu selepas mereka menjalani uj1an saringan apabila pembantu rumah disahkan posltif wbak itu.

Pasangan itu berkahwin pada 2011 dan memiliki tiga cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, dan Ariq Matin, 6.

Sumber: hm

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*