[Video]“Sy Sgt Reda..”Lbih Stengah Juta Tntonan,Iuahn Shuib Di lG live Undg Sbak.

Selepas beberapa jam melalui berita yang sangat memerltkan, Shuib Sepahtu akhlrnya membuat IG live menceritakan perjalanan bersama isteri, Allahyrham Siti Sarah sehingga akhlr perjua.ngan wanita itu.

Di awal IG live, Shuib mengucapkan terima kasih yang tldak terhingga kepada semua yang mend0akan isterinya sejak Allayrham dimasukan ke hspital temp0h hari.

Kongsi kisah jtuh bngun dengan isteri.

Menyntuh tentang hampir 11 tahun usia perkahwinan mereka, Shuib menyifatkan Sarah sebagai isteri yang sangat taat, setia dan tak pernah mengeIuh. Dia mengakui Sarah adalah ‘tuahnya’ dan dia memaklumkan hanya menvmpang tuah isterinya.

Dia juga smpat menceritakan jtuh bngun bersama isteri dan kisah siIam mereka yang dari su.sah sehingga Alhamdulillah hidup stabiI.

Anak-anak men4ngis tere.sak2.

Menyntuh tentang anak-anak, Shuib memaklumkan yang dia begitu b.erat untuk memberitahu ketiga-tiga anaknya. Namun, dia tetap harus ku.at.

Apabila sesampainya dirumah, dia terus mandi dalam keadaan Iama dan turun untuk makan. Selepas itu barulah dia mengumpuIkan anaknya dan memberitahu yang ibu mereka telah tiada.

“Ibu b.ukan milik ayah, bvkan milik kita, ibu milik Allah. Kita tak ak.an jumpa ibu lagi di dunia.”
“Ibu pesan, dia cuma ada harta anak-anak disana..kena jadi anak soleh dan solehah.” katanya.

Beri nasihat dan pesanan.

Diakhlr perkongsian tersebut, Shuib mem0hon agar kekua.tan untuk keluarganya dan mend0akan juga anak keempat Shuib dan Allahyrham Sarah, Ayyash Affan terus menunjukan perkmbangan yang baik di hspital.

Dia juga smpat memberikan kata-kata nasihat tentang vksin dan rumahtangga.

Video:

Sumber: Instagram Shuib Sepahtu,omm 

 

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*