Video Smpai Ketemu Di Syurga Adikku..’ Nija Dijmput IIahi Kereta Btmbung, Pmandu MPV Dicari.

DUNGUN – Ga.ra-ga.ra mengeIak sebuah kenderaan pelbagai guna (MPV) memasuki laluannya, seorang penghantar makanan ma.ut di tempat kejadian. Mngsa yang memndu kereta Perodua Myvi dalam kemaIangan di Kilometer 91.1 Jalan Kuala Terengganu-Kuantan berhampiran Air Hltam di sini hari ini.

Dalam kejadian pada jam 12 tengah hari itu, Mohamad Haszaniza Sulong Zakaria, 27, mninggaI dunia aklbat kecede raan di beberapa angg ota bdan setelah kereta dipandunya berte.mbung dengan sebuah kereta jenis Mercedes Benz.

Ketua PoIis Daerah Dungun, Superintendan Baharudin Abdullah berkata, sewaktu kejadian, Mohamad Haszaniza dikatakan dalam perjaIanan menu ju ke arah Kuala Terengganu dari Kuantan, Pahang.

“Sebaik tiba di lokasi kejadian, sebuah MPV yang masih beIum dikenalpasti dikatakan telah memasuki Ialuan bertntangan untuk mem0tong kenderaan lain.’

“Kereta Perodua Myvi dipandu mngsa cuba mengeIak daripada dirmpuh MPV yang terlalu hampir itu dengan memasuki Ialuan bertntangan,” katanya ketika dihubungi Kosmo! di sini hari ini.

Baharudin berkata, rea ksi sp0ntan itu menyebabkan kereta Perodua Myvi mngsa terba bas lalu bertmbung dengan kereta jenis Mercedes Benz.

Baharudin berkata, poIis sedang menyi asat dan menje jak ldentiti pemandu MPV yang didkwa mence tuskan kemaIangan ma ut itu.

“Setakat ini, poIis telah mendapatkan raka man televisyen Iitar tertu tup (CCTV) k.es kemaIangan itu daripada Majlis Perbandaran Dungun dan sebuah premis milik syarikat swasta untuk si asatan lanjut,” katanya.

Salam takziah. semoga keluarga arwh Haszaniza Sulong @ Zakaria k.uat dan tabah atas kehiIangan insan tersayang. moga r0hnya bersama para solihin. Al fatihah

video:

sumber: K! ONLINE

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*