[Video]Glgih Buat 2 Kerja Cari Duit Kahwin, Tarikh Dah Nak Dekat LeIaki Kecew4 DitinggaI Tunang.

Setiap insan di dunia dicipta berpasangan. Namun jodoh itu ketentuan Allah, sekuat mana pun kesetiaan antara satu sama lain atau sehebat mana rancangan kita, jika ditakdirkan bukan jodoh maka bvkanlah.

Begitulah seperti yang dialami oleh seorang lelaki bernama Aiman Hafiq ini yang berkongsi kisah sedlhnya menerusi aplikasi TikTok.

Menurut Aiman, dia sanggup melakukan 2 pekerjaan dalam sehari demi menghalalkan kekasih hatinya itu.

Bukan itu sahaja di hari pertunangan mereka, dia berusaha dengan gigih untuk menyediakan dan menyiapkan segala barang-barang pertunangan agar impian membina rumah tangga bersama tertunai.

Video:

Siapa sangka, apabila hari pernikahan mereka semakin hampir, kekasih hatinya itu bervbah hati, mungkin kerana des4kan ibu bapa.

Secara tiba-tiba dia meminta untuk memvtuskan hubungan sekali gus membuatkan Aiman berasa terkjut dan kece.wa. Mana tidaknya, setelah 5 tahun menyemai cinta ia berakhlr begitu sahaja.

Video:

Video:

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata meIuahkan rasa se.bak tatkala menyaksikan perkongsian berkenaan. Di samping itu, mereka turut memberi kata-kata semangat buat dirinya.

Sumber: TikTok aimanhafiq98

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*