[Video]Dibnuh Sehari Sblm Aidilfitri, Jiran Tmpil Cerita Suami Arwh Nadirah Agak Pnas B4ran.

Berhubung k.es seorang wanita dibu nuh suaminya kerana mendedahkan kecu.rangan lelaki itu di media sosial, jiran mngsa ‘membuka cerita’ bahawa pasangan tersebut jarang bertngkar antara satu sama lain.

Menurut Iaporan Harian Metro, jiran yang en.ggan dikenali itu berkata, sspek adalah seorang mekanik yang melakukan kerja membaiki kereta di ruangan parkir di Taman Koperasi Maju Jaya, Kajang.

“Sepanjang tinggal di sini saya tidak pernah mendengar mereka bertngkar malah anak mereka juga sering keluar bermain di kawasan ini.

“Mereka dah Iama tinggal di sini, memang tak pernah dengar mereka bertngkar sejak kami berjiran.

Tapi ada pelanggan datang bising-bising berikutan kenderaan yang dihantar untuk dibaiki belum siap,” katanya.

Jiran tersebut berkata, pada mulanya dia menyangka pasangan terbabit sudah pulang ke kampung untuk berhari raya sebelum terkjut dengan kejadian menlmpa mngsa yang berusia 28 tahun.

“Saya dapat tahu daripada kenalan yang memberitahu kejadian bu.nuh di sebelah rumah saya.

“Sspek ini banyak bergaul dengan kumpulan penarik kereta dan sedikit pnas ba ran, tetapi sebelum ini memang tidak ada sebarang lsu atau masaIah,” ujarnya lagi.

Terdahulu, Ketua PoIis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan berkata, mngsa diIaporkan tldak sedarkan diri sebelum disahkan ma.ut selepas dihantar suaminya ke Hspital Kajang, pagi Ahad lalu.

Mohd Zaid berkata, angg.ota badan mngsa mempunyai beberapa kesan Iebam dipercayai akibat dipukuI menggunakan kakl dan tangan serta snjata tumpuI sehingga mengalami keced.eraan abdomen.

Bagaimanapun, sspek yang berusia 38 tahun sudah dita.han pada hari sama bagi s.iasatan lanjut dan ke.s disi.asat mengikut Sksyen 302 Kanun Kesksaan iaitu bu.nuh.

Sementara itu, akaun TikTok malaysianupdatenews ada memuat naik sebuah kompilasi video dipercayai berkaitan mngsa sekali gus mengundang rasa simpat1 warganet.

Video:

Malah, beberapa pengguna laman Facebook dipercayai ahli keluarga terdekat dan kenalan mngsa turut meluahkan kesedlhan serta mengucapkan tkziah atas pemerg1an tersebut.

Maklang sayang kamu

Al-Fatihah buat arwh

Sumber: Harian Metro (Hafidzul Hilmi Mohd Noor) , TikTok malaysianupdatenews , Facebook search

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*