[Video]“Berat Pun SaIah Tulis.” – lbu Tertukar Bay1 Nekad Tuntut Keadilan Buat Anak

Perkongsian pengasas laman web Jamumall.com, Siti Suriani, 23 mengenai kjadian tertukar bay1 dialaminya benar-benar mengjutkan banyak pihak.

Mana tldaknya, kecua.ian yang berlaku bukan sahaja mengga.ngu em0si ibu, malahan membuatkan ramai panlk apabila menonton live FB berdurasi 2 jam yang dibuat Siti Suriani atau dikenali sebagai Siti Jamumall.

Walau bagaimanapun, dia sudah mendapat semula bay1nya yang tertukar dengan satu lagi pasangan dan masing-masing bercadang ingin mengambil tlndakan un.dang-un.dang ke atas kecua.ian yang berlaku.

Video:

Ber4t pun saIah tulis.

Dalam perkongsiannya yang terbaru di ruangan Facebook, wanita itu telah membawa anaknya, Putra Aiman Zafran untuk membuat pemeriksaan selepas mendapat semula anaknya.

Apa yang dikesalkan, ber4t yang tertulis di bay1nya saIah dan kesan suntlkan BCG juga perlu tunggu sebulan atau dua bulan sebelum ia betul-betul kelihatan. Hal tersebut membuatkan perasaannya benar-benar hlba.

Sudah buat Iaporan poIis.

Sehubugan dengan itu, Siti Jamumall telah memu.at naik satu gambar menunjukkan dia memegang Iaporan poIis yang dibuat serta memaklumkan akan menuntut keadilan sewajarnya untuk anak tersayang.

Em0si ibu tergan.ggu.

Menerusi Iaporan dari Harian Metro pula, seorang lagi ibu bay1 yang tertukar, Diana Hanani Abdullah, 23 memberitahu yang em0sinya tergan.ggu susulan dimaklumkan bahawa anak mereka tertukar semasa di hspital.

Diana segera mengambil ‘tag’ nama ibu yang telah dibu4ng dan mendapati nama tersebut tertera nama ‘Siti Suriani’. Jadi, dia dan suami segera ke hspital untuk membuat pertukaran bay1.

“Saya hanya mengetahui bay1 tertukar apabila pihak hspital menghubungi saya malam tadi. Saya sangat terkjut lalu minta suami ambil tanda nama anak yang sudah dibua.ng dalam bakul smpah dan mendapati tertera nama Siti Suriani.

“Kami terus ke hspital malam tadi. Pr0ses pertukaran semula bay1 berlaku dalam suasana penuh em0si kerana sudah menyayangi bay1 dijaga seperti anak sendiri,” katanya.

Pihaknya juga telah membuat Iaporan pOIis di baIai PoIis Saujana Utama untuk tindakan susulan diatas kecu.aian tersebut.

Sumber: FB Jamumall.com, Harian Metro (Raja Noraina Raja Rahim), omm

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*