[Video] ‘ToIong lsteri Sy Dlm Kereta..’ Suami Mer4ung lsteri M4ut Dalam Kereta Terbkar

[Video] ‘ToIong lsteri Sy Dlm Kereta..’ Suami Mer4ung lsteri M4ut Dalam Kereta Terbkar

PETALING JAYA – Seorang lelaki kelihatan mera.ung selepas isterinya dipercayai terperngkap di dalam sebuah kereta yang sedang terbkar.

Kejadian itu dipercayai berlaku selepas kereta yang mereka naiki terlibat dalam satu kemaIangan di Kilometer 45, Lebuh Raya Utara Selatan arah selatan sebelum simpang Sedenak, Kulai, Johor sebentar tadi.

Walaupun cuba ditenangkan oleh pengguna jalan raya yang lain, namun lelaki tersebut tidak dapat menahan seba.knya kerana gagaI menyelamatkan isterinya.

Tngisan piIu lelaki tersebut telah dirakam oleh seorang pengguna jalan raya sebelum ia dimuat naik di laman Facebook oleh seorang individu dikenali sebagai Ridzema Naj.

Menurut individu tersebut,kejadian itu menyebabkan kereta dinaiki mngsa terbkar dan difahamkan lebuh raya ditutup sepenuhnya ketika ini oleh pihak berkuasa.

Susulan perkongsian itu, rata-rata pengguna berslmpati dengan lelaki tersebut dan mereka mendoakan agar individu itu tabah serta kuat menghadapi du.gaan itu.

“Tak snggup dengar ra.ungan suami mngsa..Allahuakhbar!!. Semoga tabah Salam tkziah untuk seluruh ahli keluarga, ” tulis Nur Faizah Izah.

Turut mninggaIkan komen adalah seorang lagi pengguna dikenali sebagai Aishah Rosli.

“Allahhuakbar sdihnya isteri dia dalam kereta, ” ujarnya sdih.

Video:

Sumber: KOSMO! ONLINE

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*