[Video] Selepas 4 Tahun Kahwin, Pasangan Ini Sεbak Dapat Beli Peti Ais Baru Buat Kali Pertama

Seperti mana yang kita semua maklum, dalam kehidupan berumah tangga sudah pasti ada ca.ba.ran dan du.ga.an yang akan me.lan.da.

Namun begitu, pa.hit dan ge.tir.nya sudah pasti mesti di.ha.ru.ngi bersama, maka hasilnya juga akan manis pada penghu.jung,nya.

Oleh kerana k.o.s sa.ra hidup yang begitu tinggi, mungkin ada pasangan yang memilih untuk membeli barangan keperluan secara beransur-ansur.

Hal ini terjelma dalam kehidupan yang dikongsi oleh pemilik akaun TikTok naziranawawi dan suaminya yang membeli barangan keperluan untuk meng.hadapi kehidupan alam berumah tangga.

Melalui perkongsian video itu, ia memaparkan pemilik video iaitu Nazira Nawawi berkongsikan saat pertama kali mereka berdua membeli peti sejuk untuk rumah mereka.

Dalam pada itu, peti ais itu dilihat baru sahaja tiba ke kediaman mereka. Kelihatan itu merupakan kali pertama dalam kehidupan berumah tangga mereka memberi alatan elektronik yang agak mahal.

Apabila dimaklumkan peti ais itu akan sampai lebih awal, wanita itu mengambil ke.sem.pa.tan untuk memberikan ke.ju.tan kepada suaminya.

Tambahan pula, pemilik akaun turut berkongsikan bahawa sebelum ini mereka sekeluarga tinggal bersama-sama dengan keluarga mentua dan kini mereka dikatakan sudah tiga bulan hidup ber.di.ka.ri.

Di dalam ruangan komen pula, rata-rata ne.ti.zen berasa se.dih dan ter.ha.ru selepas melihat video mereka dan mengambil kesempatan untuk berkongsi pengalaman masing-masing.

Semoga keluarga ini terus diberi kesenangan dan rezeki yang halal oleh-Nya.

Sumber:

[1] Rujukan dan Gambar Utama: Siakap Keli

[2] Gambar-Gambar Lain:Tiktok naziranawawi

[3] Video: Tiktok naziranawawi

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*