[Video] ‘Segak Iaki Dia..’ Dikata Tak $epadan Dengan Suami Kacak, lsteri Bldas K0men Ntizen.

Sama cantik sama padan atau bagai pinang dibeIah dua, itu un gkapan bagi menggambarkan pasangan pengantin baharu yang dilihat saling melengkapi antara satu sama lain.

Namun, berbe za pula dengan seorang wanita ini apabila dikatakan ku rang sepa.dan dengan suaminya kerana lelaki tersebut kelihatan kacak sekali gus dia nggap tldak se.suai sebagai pasangan hidup.

Komen ‘jhat’ itu ditinggaIkan oleh seorang lndividu seIepas wanita berkenaan yang mesra dipanggiI Cik Syarifah mem uat naik satu video ketika menge nakan busana pengantin bersama suaminya.

Video:

“Sega.k laki dia, tak pa dan dengan bini”

Tldak berdi am diri, wanita berusia 24 tahun itu tenang memb1das komen tersebut dengan menghasilkan satu video menylfatkan semua yang berlaku adalah jodoh ditetapkan Allah SWT.

Wanita berasal dari Pahang itu berkata, setiap lndividu harus membu ang rasa hsad dngki dalam diri kerana slfat berkenaan boleh membuatkan seseorang tldak senang melihat kehidupan orang lain.

Video:

“Dia (suami) yang pilih I, jadi kenapa awak yang pa nas? Sebagai manusia, cuba kita bua.ng perasaan hsad dngki sebab ia boleh membuatkan kita skit hati dengan orang.

“Kalau nak rasa diri kita cantik, jngan rasa kita sempurna sangat. Biar la saya ni tak cantik, tak pdan dengan suami saya tapi dia tetap sayang saya okey,” jelasnya.

Bagaimanapun menerusi komen lain, rata-rata menga kui suaminya yang dikenali sebagai Hafiz Zikry itu mempunyai wajah kacak selain mend0akan pasangan tersebut agar kekal bahagia hingga ke syurga.

Video

Sumber: TikT0k ___cikpahhh___ ,omm

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*