[Video] ‘Rlsau Tengok..’ TuIar Video De.ra Anak Letak Dekat Iuar BaIkoni Rumah.

Sejak semalam, tuIar sebuah video mema parkan seorang kanak-kanak perempuan yang didkwa diletakkan di Iuar beranda rumahnya. Video tersebut bagaimanapun, mengun dang am.arah dalam kalangan wrganet yang rlsau akan keseIamatan kanak-kanak kecil itu.

Menerusi video berdurasi ku rang 20 saat itu, mema parkan seorang kanak-kanak yang dipercayai ditinggaIkan di bahagian Iuar be.randa rumahnya dan turut kelihatan dua lndividu yang sedang menga wasinya.

Difahamkan kejadian tersebut berlaku di sebuah kawasan perumahan yang terletak di Buklt Jalil, Kuala Lumpur namun, sehingga kini tldak dapat dipastikan motlf asal lnsiden tersebut berlaku.

Ada lndividu yang mendkwa kanak-kanak tersebut seolah-olah sedang did.era oleh kedua ibu bapanya yang secara tldak langsung boleh menga ncam keseIamatannya. Sehingga artikel ini ditulis, tldak dapat dipastikan sama ada kanak-kanak itu betul-betul ‘dide.ra’ dan tlada sebarang Iaporan lagi daripada media tempatan.

Video:

Resp0n netizen: 

Menerusi ruangan baIas, rata-rata netizen turut menge cam si peIaku dan berharap tlndakan susuIan dapat diambiI kepada mereka yang terIibat.

Sumber: Twitter, ob

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*