[Video] ‘Rindu Tlada Phujung..’Suami Sbak Pegang Frame Arwh lsteri Ktika Sesi Fotografi Kluarga.

TinggaI kur.ang dari seminggu saja lagi, umat Islam di seluruh dunia bakal menyambut ketibaan Syawal dan pastinya ramai tidak sabar pulang ke kampung halaman untuk bertemu dengan keluarga tercinta.

Tidak ku.rang juga bagi pasangan suami isteri yang baru sahaja mendirikan rumah tangga pada tahun ini, sudah tentu Syawal pada tahun ini amat bermakna dalam hidup mereka.

Namun begitu, tldak semua bernasib baik dan berpeluang bagi meraikan hari lebaran tersebut dengan pasangan masing-masing.

Isteri ‘prgi’ selama-lamanya sebelum Ramadan.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh seorang jurugambar, Fitrin Ruslee di laman TikTok miliknya, difahamkan lelaki yang bercermin mata dan memakai set persalinan baju melayu berwarna kuning itu baru sahaja kehiIangan isteri kesayangan sebelum Ramadan lagi.

Menurut perkongsian tersebut, Allahyrhamah dijmput oleh IIahi disebabkan oleh saklt brah yang dihadapi dan terkena jngkitan C0vld-19.

Arwh isteri berhajat nak tngkap gambar keluarga sedondon kuning.

Selain itu, lelaki itu mengatakan arwh isterinya berhajat untuk mengadakan sesi fotografi seisi keluarga pada raya nanti dengan memakai pakaian sedondon berwarna kuning.

Oleh itu, demi kasih seorang suami kepada arwah isterinya, lelaki tersebut menunaikan permintaan tersebut, meskipun terpksa mena.han sbak di da.da.

Video:

Rindu yang t1ada penghujung.

Ini dapat dilihat apabila lelaki tersebut menyeka a1r mata jantan daripada bergu.guran jtuh semasa dia memegang bingkai gambar wajah isterinya.

Tngisan tersebut menyebabkan ahli keluarga yang lain turut merasaikan kesdihan dan rindu yang ditan.ggung oleh lelaki tersebut.

Kami turut sbak tengok.

Menjengah ke ruangan komen, ramai warganet meIuahkan sbak apabila melihat perkongsian video tersebut dan tldak menyangka momen yang dirakam oleh jurugambar tersebut sememangnya memberi kesan kepada mereka.

Semoga tabah ya, bang..

Tldak kurang juga, terdapat warganet memberikan kata-kata semangat kepada lelaki tersebut yang kehiIangan isteri tersayang.

Semoga r0h Allahyrhamah Hanis Rahman ditempatkan di kalangan para solihin dan dilindungi dari sksaan ku.bur.

Sumber: TikTok fitrinruslee ,omm

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*