[Video] lsteri Haqiem Rusli Cepat2 Pjuk Lihat Suami Sbak Nyanyi Lagu Di Majlis Resepsi.

Perkahwinan penyanyi terkenal, Haqiem Rusli dan pasangannya Anis Sofea, 19pada Jumaat 19 November 2021 sememangnya menjadi perhatian ramai.

Mana tldaknya, majlis perkahwinan yang digelar ‘Wedding Of The Year’ susulan kos keseluruhan dia.nggarkan hampir mencecah RM7 juta itu berlangsung dengan meriah namun masih mematuhi Pr0sedur 0perasi Standard (S0P).

Dalam majlis resepsi pada sebelah malam, Haqiem dan Sofea memilih tema Floral Garden persis taman ka.yangan dengan rona pastel memandangkan Anis Sofea sangat meminati drama K0rea.

Majlis berjaIan dengan cukup indah dengan kehadiran ahli keluarga kedua-dua beIah pihak dan sahabat handai walaupun terba tas.

Menangls nyanyi lagu untuk isteri.

Namun begitu, ketika Haqiem mendendangkan sebuah lagu buat isteri tercinta, dia kelihatan sedikit se.bak sehingga menghent1kan seketika nyanyian.

Apa yang menjadi sor0tan adalah tlndakan isterinya yang berada disisi memu.juk serta mene.nangkan suaminya dengan Iembut sehingga tuIar di media sosi4l terutamanya di TikT0k.

Perkongsian-perkongsian tersebut telah dimu.at naik oleh para peminat penyanyi muda itu yang berasa m0men berkenaan sangat ‘sweet’.

Video:

Tak hanya itu, Instagram Kosmo Online juga turut sama membuat p0sting nyanyian Haqiem yang membawakan lagu dari Anji bertajuk Dia khas buat Sofea.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata wrganet telah mninggaIkan komen dengan menylfatkan tngisan Haqiem Rusli sebagai sesuatu yang berharga.

Mana tldaknya, ramai yang be.ranggapan bahawa alr mata lelaki adalah sangat bernilai jika dia men1tiskan untuk seorang wanita yang sangat dicintainya.

Nampak isteri dia cukup ma.tang

Sumber: omm

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*