Video Kucing Diganggu 3 Ek0r Anjing, Sekali Datangnya Seekor Wira Penyelamat Buat Ramai Lega..

Ser1ngkali kita dapat lihat bahawa anj1ng meskipun mempunyai tubuh yang lebih besar daripada kucing adakalanya haiwan tersebut akan menang kerana sikapnya yang g4rang.

Namvn ternyata lain pula yang dapat disaksikan oleh wargamaya yang dikongsikan satu rak4.man seekor kucing yang berdepan dengan tiga ekor anj1ng.

Seekor kucing dilihat dig4nggv oleh anj1ng-anj1ng tersebut yang mempunyai tubuh besar darinya dan pasti tidak dapat m3lawan sendiri. Sehingga telatahnya sendiri berdepan dengan tiga ekor anj1ng itu mengundang ramai bimb4ng akan nasib yang bakal m3nimpanya.

Namun begitu, ternyata video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan pengakhiran kucing tersebut dibantu oleh kucing yang lain sehingga debaran yang ditonton itu mengund4ng ia meraih ribuan tontonan dalam masa satu hari dimuat naik.

Perkongsian daripada Seruling Senja itu ternyata mengundang rasa lega wargamaya kerana akhirnya kucing itu dis3lamatkan oleh kucing lain dimana dipercayai ibunya atau kawan.

Seloroh wargamaya bagaimanapun merasakan jika kucing berwarna Oyen datang buat hal kepada anj1ng-anj1ng tersebut pasti akan membuatkan haiwan besar itu gelabah.

“Hidup kucing hidup kucing”

“Mom always be a hero”

“Berani nya yang sekor lagi tu. Konfidennn!! Jom sis bela korang kat mana ni”

Sumber : santaiviral

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*