[Video] Ditduh IaIok Rmpuh Kereta Iain, Rakan Dedh Pmandu TreIer, Pkcik Shukri Sdah MninggaI.

Ke.s berkaitan pemandu ma buk dan di bawah pengaruh barang terIarang kerap kali berlaku. Lebih-lebih lagi melihatkan pemandu kenderaan berat yang sering dipandang negatlf oleh beberapa pihak disebabkan lsu-lsu sebeIum ini.

Namun, sebagai masyarakat yang bijak, tldak seharusnya kita memukuI rata tan.ggapan negatlf dengan menga itkan pemandu kenderaan be.rat dengan barang terIarang jika terjadinya kemaIangan kerana boleh jadi pemandu dan kenderaan mengaIami masaIah lain.

Pemandu treIer ditduh Ialok.

Hal ini samalah seperti perk0ngsian video saIah fham yang dim uat naik semula oleh Iaman Facebook Galeri Iori Bas apabila seorang wnita dengan mudah menu duh seorang Ielaki pertengahan usia dalam keadaan ‘Ialok’ kerana mermpuh beberapa buah kenderaan di plnggir jalan.

Rakan de dah pemandu treIer sudah mninggaI dunia

Video yang tular itu telah mendapat resp0n daripada pemandu Iori yang lain dengan memaklumkan tud uhan tersebut sama sekali tldak tepat kerana pakcik yang mema ndu treIer berkenaan telah mninggaI dunia disebabkan masaIah jntung.

Boleh jadi ketika kejadian dia telah mengaIami sera ngan jntung dan tldak dapat mengawaI kenderaan yang sedang dipndu.

Video:

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, ramai wrganet telah mninggaIkan pelbagai k0men berhubung video yang tular itu.

Sepatutnya tanya dulu keadaan pakcik tu.

Mereka juga berasa raIat dengan tindakan wanita yang mera kam kerana menu duh pemandu treIer berkenaan dalam keadaan ‘IaIok’ sedangkan mungkin dia sedang na zak setelah mengaIami sera ngan jntung.

Dikese mpatan itu, wrganet telah mengucapkan salam tkziah kepada keluarga pemandu treler yang dikenali sebagai Pakcik Shukri dan mend0akan agar r0hnya ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.

Sebabkan slbuk nak merakam, hiIang satu nywa.

Walau bagaimanapun, belum ada sebarang penjelasan mengenai hal tersebut dan video yang tuIar sejak dim uat naik oleh satu akaun TikT0k dikenali sebagai Anuar Sani.

Sumber: Facebook Galeri Lori Bas, omm

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*