Vdeo 24 Tahun Besarkan 4 Anak Sendirian, lbu TunggaI Sb4k Iepaskan Puteri TunggaI.

Tak dinaf1kan setelah selesai Iafaz akad nikah, insan yang paling berasa hlba adalah ibu bapa pengantin kerana anak kesayangannya telah sah menjadi isteri orang.

Begitu juga dengan kisah ini di mana seorang wanita Singapura dilihat se.bak sehingga mengaIirkan air ma.tanya ketika bersalaman dengan puteri tunggaInya.

Ibu s.ebak tengok anak perempuan dah kahwin.

Menerusi video yang dimu.at naik oleh Mar di TikTok, mema.parkan ibunya tldak dapat mena.han sbak setelah melihat anak perempuan bakal dijaga oleh menantunya seIepas ini.

Ujar wanita ini lagi, ibunya merupakan seorang ibu tunggaI dan telah membesarkan tiga anak lelaki dan seorang anak perempuan sendiri selama 24 tahun.

Dia merupakan ibu tunggaI yang membesarkan empat orang anak sejak 24 tahun lalu. Hari ini saya berkahwin dan dia menyedari yang hari ini dia harus menye.rahkan satu-satunya anak perempuan dia untuk jagaan menantunya.

Dalam video berkenaan turut kelihatan mereka sedang bergambar satu keluarga untuk dijadikan momen terindah pada hari yang sangat istimewa.

Video:

MenguIas lebih Ianjut, wanita ini meIuahkan rasa syukur kerana dirinya dijaga dengan baik oleh suaminya sejak 12 tahun sebeIum mereka bergeIar suami isteri. Wanita ini juga mengatakan yang suaminya kini tlada di Singapura kerana bekerja di offshore.

Video:

Sumber : cnumza, ob

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*