Ujian lbu 7 Anak. Pagi Suami Tiba2 MninggaI, Malam BersaIin Anak Bongsu

Menerima khabar dvka dan gembira serentak, itu dilalui seorang wanita Siti Azimah Tajudin apabila suaminya, Shahrol Amri Sanusi mninggaI dunia pada pagi 18 Jun lalu dipercayai akibat ser4ngan jntung.

Menurut laporan Harian Metro, bagaimanapun wanita berusia 31 tahun terubat sedikit rasa dvka apabila selamat meIahirkan anak ketujuh pada 12.09 tengah malam, beberapa jam selepas suaminya ‘pergi’.

“Saya sebenarnya masih terkjut dengan pemerg1an suami secara tiba-tiba di rumah kami di Kampung Sungai Ramal Dalam, Kajang.

“Sebelum ini suami tidak pernah mengadu s4kit dan sekali-sekala memberitahu hanya penat, malah ketika kejadian arwh sempat menunaikan solat Subuh seperti kebiasaan,” katanya.

Bercerita lanjut, Siti Azimah berkata dia dijangka bers4lin pada 28 Jun ini tetapi ditakdirkan untuk meIahirkan Siti Nur Aisyatull Humaira di Hospital Serdang, tidak lama selepas kemat1an suaminya.

Malah, wanita berasal dari Kelantan itu mengakui, pemerg1an suami dan kelahiran anaknya ibarat Allah menarik satu ny4wa dan menggantikan anaknya dengan ny4wa baru.

Tambah Siti Azimah, terdapat pihak berhasrat untuk menjaga anaknya yang berusia 12, 10, 8, 5, 2, setahun dan enam hari namun dia tidak sanggup untuk menyerahkannya.

Bagi anda yang ingin menghulurkan smbangan, boleh berbuat demikian ke ak4un CIMB 7065548933 (Siti Azimah Tajudin).

Sumber: Harian Metro (Suraya Roslan) , Faceb0ok, omm

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*