[Terkini]’Syg Prgi Dulu..’lsteri MninggaI, Suami Prah Mtosikal Ianggar Babl 0tw Ke Tmpat Kerja.

KUALA PILAH – Seorang wanita m.aut seIepas motosikal jenis Suzuki Smash yang ditun.ggang bersama suaminya dipercayai telah meIanggar seek0r ba.bi ketika dalam perjaIanan ke tempat kerja sebelum terba.bas di Kilometer 2 Jalan Air Mawang – Renggoh di sini pagi tadi.

Ketua PoIis Daerah Kuala Pilah, Superintendan Amran Mohd. Ghani berkata, dalam kejadian jam 8.15 pagi itu, mngsa yang dikenali sebagai Norlela Mohamed Sharif, 35, yang merupakan pemb0nceng ma.ut di tempat kejadian aklbat kecede.raan prah pada kepaIa.

“Manakala suaminya, Karim Amrullah Ab. Maid, 40, mengalami kecede.raan prah pada kepaIa dan telah dibawa ke Hspital Tampin untuk rwatan Ianjut,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Jelas Amran, si.asatan awal mendapati penun.ggang dan pemb0nceng motosikal itu merupakan pasangan suami isteri.

Amran memberitahu, ketika kejadian mereka dalam perjaIanan dari rumah di Kampung Melekai, Johol menuju ke tempat kerja di kedai makan Kampung Air Mawang.

“Apabila sampai di tempat kejadian, motosikal itu telah meIanggar seek0r blnatang dipercayai ba.bi yang sedang melintas jalan menyebabkan mereka hiIang kawaIan lalu terba.bas dan jtuh di atas jalan.

“Aklbat daripada kemaIangan tersebut, penun.ggang motosikal mengaIami kecede.raan prah di kepaIa manakala pemb0nceng mengalami kecede.raan di kepaIa dan mninggaI dunia di tempat kejadian,” katanya yang memberitahu pasangan suami isteri itu berasal dari Sabah.

Beliau berkata, myat mngsa telah di bawa ke Unit F0rensik Hspital Kuala Pilah untuk pr0ses be.dah si.qsat dan si.asatan Ianjut masih dijalankan.

Salam tkziah. Semoga suami dan keluarga Allahyrhamah ku.at dan tabah. Semoga s0h isterinya bersama orang yang beriman dan beramal soleh. Al fatihah

Sumber: K! ONLINE

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*