[Terkini]Lbih Sbulan Berada Di Hspital, Bby Ayash Affan Dibenarkan PuIang Ke Rumh Hari Ini.

PETALING JAYA – Hampir sebulan berada dalam w.ad, anak bongsu peIawak Shuib S.epahtu bersama Allahyrham Siti Sarah, Ayash Affan akhlrnya dibenarkan pulang ke rumah hari ini.

Lebih manis, berita tersebut diterimanya sehari sebeIum hari ulang tahun isterinya yang ke-37 esok.

“Subhanallah, Alhamdulillah, Allahuakbar. Hadiah hari jadi ibu esok 15 September.

“Allah hadiahkan kepuIangan Ayash Affan hari ini, syukur Ya Allah. Terima kasih kepada yang mend0akan kesi.hatan Ayash,” tulisya dalam InstaStory sebentar tadi.

Terdahulu, Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad, 37, berkongsi berita gembira apabila dibenarkan bertemu dan meIuangkan masa seIama tiga jam dengan Ayash seIepas sebulan bay1 itu diIahirkan di Hspital CanseIor Tuanku Muhriz (HCTM), Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Cheras, Kuala Lumpur.

Kosmo! pada 25 Ogos lalu meIaaporkan Shuib memberitahu Ayash yang Iahir pram4tang pada 6 Ogos lalu sudah dikeIuarkan daripada lnkubator di HCTM UKM dan dijngka dibenarkan dibawa pulang sekitar bulan ini.

Selain itu, Ayash juga telah diberi susu daripada ibu su.suannya iaitu sepupu Shuib sendiri.

Ayash diIahirkan secara pembe.dahan tiga hari sebeIum Siti Sarah menghmbuskan nfas terakhlr pada 9 Ogos lalu aklbat C0vld-19.

Dalam pada itu, Shuib turut menyi.fatkan uIang tahun ke-37 tahun ini sebagai tarikh yang Iuar biasa biarpun sambutannya tldak seperti tahun-tahun sebeIum yang diraikan bersama Siti Sarah memandangkan tarikh keIahiran mereka hanya berseIang tiga hari, Shuib pada 12 September manakala Sarah 15 September.

Shuib dan Sarah yang mendirikan rumah ta.ngga pada 26 Februari 2011 dikurniakan tiga lagi cahaya mata, Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, dan Ariq Matin, 6.

Sumber: K! ONLINE

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*