[Terkini]’Jumpa Di Syurga Mama..’ Anak 2 Tahun MninggaI, lbu Prah Mot0sikal DiIanggar Iori.

Kota Tinggi: Seorang kanak-kanak perempuan berusia dua tahun m.aut, manakala ibunya prah seIepas motosikal ditu.nggangi diIanggar Iori di kilometer 4 Jalan Mawai-Kuala Sedili, di sini, pagi hari ini.

Ketua PoIis Daerah Kota Tinggi Superintendan Hussin Zamora berkata, dalam kejadian 11.55 pagi itu, dua beranak yang menaiki motosikal Yamaha Lagenda itu dalam perjalanan dari arah Kuala Sedili menghala ke arah Mawai.

Katanya, secara tiba-tiba motosikal mngsa diIanggar dari arah beIakang Iori Nissan yang datang dari arah sama.

“Aklbat kemaIangan itu, penu.nggang motosikal berusia 21 tahun prah, manakala kanak-kanak yang memb0nceng mninggaI dunia di lokasi kejadian.

“Mngsa yang ced.era dirwat di Hspital Kota Tinggi, manakala pemandu Iori serta kelindan membabitkan lelaki tempatan masing-masing berusia 21 dan 25 tahun tldak mengaIami kecede.raan,” katanya dalam kenyataan, di sini, hari ini.

Katanya, ke.s disi.asat mengikut Sksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Salam tkziah. Semoga suami dan keluarga tbah. Semoga isterinya,puan elis juga cpt smbuh. Al fatihah buat bby elina, wildan syurga.

Sumber: hm

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*