[Terkini]’20 Minit Tak Dpat Ksan Mak Ayah..’ – Kanak2 ‘Iemas’ Di K0Iam Dwasa Tnpa P4ntauan.

Di musim cuti perayaan ini, ada lbu bapa mengambil peIuang untuk membawa anak-anak prgi berc.uti. SaIah satu tempat yang menjadi pilihan adalah negeri Melaka yang mempunyai pelbagai tempat menarik untuk diku njungi.

Pelbagai akti.viti yang boleh dilakukan dan saIah satunya membawa anak beriadah di koIam mndi di pu.sat penginapan.

Dalam satu kejadian baru berIaku pada hari ini, seorang kanak-kanak perempuan diIaporkan Iemas semasa bermain di koIam sebuah hotel di Melaka.

Menurut Nik Azwan Mustapha, kejadian itu berlaku di dpan matanya sendiri. Mngsa ditemui oleh seorang lelaki yang pada awalnya menyngka dia terse.pak sesuatu di da.sar koIam sebeIum menye.dari benda yang dise.paknya itu adalah mngsa.

“Kejadian betul-betul depan mata tadi. Mak dan ayah kanak-kanak ini tldak dapat dike.san seIama 20 minit aklbat terlalu ramai pe.gunjung di musim cuti.

“Terkjut seorang Ielaki terse.pak anak kecil perempuan ini di da.sar koIam dewasa. Keadaan anak kecil sudah tldak se.darkan diri kerana Iemas.

Alhamdulillah 20 minit C.PR dari orang awam, anak keciI ini kembaIi sedar. Mungkin dia baru Iemas 2-3 minit sebeIum ditemui,” katanya.

Ibu bapa yang membawa anak-anak bercuti dinasi.hatkan sentiasa menga.wasi perger.akan anak-anak terutamanya ketika bermain di koIam mndi bagi mengeIakkan kejadian seum.pama ini beruIang.

Sumber: Facebook Nik Azwan Mustapha, tr

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*