[Terkini] ‘Yaya Mnyusul Prgi Slpas lbu..’ Anak Dijmput IIahi Dlm PjaIanan Ziarah Jnazah lbu.

SETIU – Hasrat seorang wanita untuk menziarah jnazah arwh ibunya yang mninggaI dunia kelmarin tldak kesmpaian apabila dia mau.t dalam kemaIangan di KM 74, Jalan Air Sejuk di sini hari ini.

Dalam kejadian pada jam 7.15 pagi itu, Nadia Fizatul Hanim Zamani, 23, mninggaI dunia akibat kecede raan p.arah di bahagian kepaIa.

Ketua PoIis Daerah Setiu, Deputi Superintendan Afandi Hussin berkata, suami mngsa, Muhamad Nazirul Rameli, 23, pula mengaIami keced.eraan pada beberapa bahagian bdan.

Beliau berkata, sewaktu kejadian, pasangan suami isteri yang menetap di Johor itu dipercayai dalam perjaIanan puIang ke kampung Nadia Fizatul Hanim di Kampung Pulai Ch0ndong, Machang, Kelantan.

“Sewaktu tiba di lokasi kejadian, kereta Perodua Kancil yang dinaiki mereka dipercayai tiba-tiba hiIang kawaIan sebelum terba.bas ke bahu jalan.

“Isteri pemandu (Nadia Fizatul Hanim) tercmpak keIuar dari kereta sebelum disahkan mninggaI dunia oleh angg.ota peru batan yang tiba tldak lama kemudian,” katanya ketika dihubungi Kosmo! di sini hari ini.

Afandi berkata, myat Nadia Fizatul Hanim telah dihantar ke Unit F0rensik Hspital Setiu di sini untuk dibe.dah si.asat.

Salam tkziah buat suami dan keluarga Allahyrhamah. Semoga k.uat dan tabah atas kehiIangan insan tersayang. Moga r0hnya ditempatkan bersama org yg beriman dan beramal soleh. Al fatihah

Sumber: K! ONLINE

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*