[Terkini] Tahniah! 9 Tahun Jadi lbu TunggaI, Syura Badr0n KembaIi Bergelar lsteri.

Kuala Lumpur: Penyanyi, Syura Badron, 36, mengakhiri sta tus ibu tunggaI sejak sembilan tahun lalu apabila melangsungkan pernikahan dengan jejaka pilihannya, hari ini.

Berita pernikahan Syura yang berlangsung di Masjid As Salam, Puchong, dekat sini, jam 12.30 tengah hari, hari ini disahkan isteri penyanyi Lan Solo, Shila Razlan yang juga rakan baik Syura.

“Syura sah bergelar isteri sekitar jam 12.30 tengah hari tadi (hari ini). Selepas hampir sembilan tahun bergeIar ibu tunggaI kepada tiga orang anak, akhirnya dia mene mpa kebahagiaan. Alhamdulillah, tahniah buat Syura dan suami yang dinikahkan di Masjid As Salam Puchong.

“Terima kasih Ya Allah untuk perjalanan panjang yang membahagiakan untuk sahabat dunia akhiratku ini. Panjang, sangat panjang. Syura layak untuk mendapat semua kebahagiaan ini,” katanya.

“Syura dan suami sudah Iama berkawan. Alhamdulillah, semuanya dipermudahkan,” katanya.

Sementara itu, cubaan Harian Metro menghubungi Syura tldak berjaya apabila dia tldak menjawab panggilan telefon dan membalas mesej WhatsApp.

Syura yang popular dengan lagu berentak irama Malaysia seperti Nazam Berkasih dan Bakawali, berkahwin dengan Mohd Fadhly Md Yassin pada 29 Mac 2006. Bagaimanapun, mereka berce rai pada 29 September 2014 tetapi rujuk kembali pada 10 November tahun yang sama.

Namun, pada 9 Ogos 2015, mereka berce rai buat kali kedua.

Mereka dikurniakan tiga anak iaitu Nurul Dania Irdani, 15; Nurul Qaisara Sofeadan Mu, 13, dan Muhammad Irfan Aryan, 11.

Sumber: hm

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*