[Terkini] ‘SeIamat Jalan Adikku..’ Fayiruz Dijmput IIahi Ktika Sdang Berehat Ditempat Kerja.

Klang : Seorang perkerja westp0rt PeIabuhan Klang mninggaI dunia apabila mengaIami sera ngan j4lntung ketika tertldur seketika semasa berehat di tempat kerjanya.

M4gsa Ahmad Fayiruz,36, yang berasaI dari Jengka 1 Pahang itu disahkan mninggaI dunia oleh pihak peru batan.

Apa yang berlaku mengu ndang piIu keluarga dan rakan yang mengenali arwh, jnzah diuruskan oleh Unit Van Jnazah kendaIian Mr Wan Cai 0fficial dan dikongsi dilaman facebooknya.

Jnazah lelaki berusia 36 tahun yang dibawa rakan rakan UKVJ HQ dari Klang selamat tiba di Jengka.

Pengebu mian jnazah untuk Allahyrham Ahmad Fayiruz Bin Zakaria juga seIesai sekitar jam 08.30 malam ini, Jnazah telah dikebu mikan di negeri keIahirannya iaitu di Tanah perku buran lslam Jengka 1 Pahang.

Anak ke-08 dari 9 orang adik beradik ini dikatakan mninggaI dunia selepas mengaIami sera ngan jntung, Kejadian sera ngan jntung tersebut berlaku ketika arwh sedang tldur diwaktu rehat ditempat beliau berkerja.

Difahamkan arwh berkerja di Westp0rt sebagai 0perator Dep0h, Jnazah telah dibawa ke bilik f0rensik Hspital Klang setelah kema tiannya disahkan.

Hasil bdah si asat yang dilakukan mendapati punca kema tian arwh adalah disebabkan saIuran drah ke jntungnya tersum bat,Arwh pernah berkahwin tetapi kini bersta tus du da dan beIum dikurniakan ca haya mata.

Kema tian seseorang telah Allah aturkan, Kema tian akan s1nggah kepada kita tldak kira walau dimana kita berada, Salam tkziah dari kami buat ahli keluarga arwh.

Arwh pernah berk0ngsi di Iaman facebooknya mengenai kema tian, moga seluruh keluarga arwh tabah atas kehiIangan insan tersayang. Al fatihah.

Sumber: mr wan chai official

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*