[Terkini] ‘Saya Yakin Dia Yang Terbaik..’ Natasya Huds0n Kembali Menjadi lsteri.

PETALING JAYA – Aktres jelita, Natasha Hudson kembali bergelar isteri apabila selamat mendirikan rumah tangga dengan lelaki pilihan yang dikenali dengan nama Jay Jasmin.

Pasangan tersebut disatukan sebagai suami isteri di Masjid Al Umm, Bandar Baru Bangi, Selangor hujung minggu lalu.

Natasha atau nama sebenarnya, Natasha Liana Hudson, 40, bagaimanapun menerusi Instastory mengharapkan agar perkahwinannya kali ini tldak disensasikan pihak media.

“Doakanlah banyak-banyak buat kami dan sekeluarga hingga ke akhir hyat. Buat pihak media, tolong jngan keluar dengan tajuk Iaporan tldak betul demi menjual berita kalian.

 

“Saya akan mengambil tindakan ke.ras sekiranya kalian mencaIarkan nama baik saya dan keluarga. Tak perlu tulis berapa banyak kali (saya sudah kahwin).

“Tolong tulis tajuk yang positif kalau kalian bern1at nak tulis kerana saya tldak mahu sebarang pubIisiti murahan,” kata Natasha.

Menerusi Iaporan kepada media, Natasha memberitahu Jay seorang lelaki yang sangat memahami dirinya sebagai seorang wanita dan banyak mengajar dirinya erti kehidupan.

Menerusi Instastory, Natasha mem.uat naik semula beberapa keping foto yang dikongsi oleh rakan selebriti dan kenalan yang hadir ke majlis pernikahan mereka itu.

Dalam perkongsiannya tersebut, pasangan berkenaan dilihat mengenakan baju sedondon berwarna peach seraya duduk bergambar di atas pelamin ringkas.

Sejurus upacara pernikahan itu, Natasha dan Jay mengadakan majlis resepsi secara kecil-kecilan dihadiri keluarga dan rakan-rakan di kediaman pengantin lelaki.

Difahamkan, Natasha mula berkawan rapat dengan Jay yang berusia lebih muda sejak setahun lalu semasa dia menyertai aktiviti Iuncur 0mbak di Langkawi, Kedah.

Terdahulu, Natasha bercera1 dengan suami keempatnya iaitu Noor Nashriq pada Oktober 2019 selepas setahun berkahwin.

Pada Oktober 2018, Natasha atau Natasha Liana Hudson mengakui dia sudah bercera1 dengan bkas suami, Carleed Khaza atau Khalid Kamal yang dinikahinya pada April 2012.

Sepanjang enam tahun berkahwin, mereka dikurniakan dua cahaya mata perempuan iaitu Naeema Kalila dan Faatimah.

Sebelum itu, Natasha pernah berkahwin dengan Mohd. Faiz Mohd. Raih pada 2006 namun rumah tangga mereka hanya berta han selama empat bulan.

Pelakon filem Chermin itu berkahwin buat kali pertama dengan seorang ahli perniagaan, Datuk Shahrin Zahari pada Julai 2007 namun perkahwinan mereka hanya bertahan selama dua tahun. Mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Neesa Helena.

Sumber: KOSMO! ONLINE

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*