[Terkini] ‘Prginya Si Cantik Sa..’ Guru MninggaI,2 Adik Prah 0tw Rai Pngantin Baru Di Setiu.

Setiu: Kegembiraan sebuah keluarga besar meraikan sepasang pengantin baru berakhir trgis apabila saIah daripada mereka mninggaI dunia manakala dua lagi prah dalam kemaIangan di Jalan TeIaga Papan, di sini, pada 6 petang hari ini.

Ketua PoIis Daerah Setiu, Deputi Superintendan Afandi Hussin berkata, mngsa yang juga seorang guru, Nurul Salikin Abdul Aziz, 25, mninggaI dunia ketika menerima rwatan kecem asan di Hspital Setiu.

Katanya, kejadian dipercayai berlaku apabila mngsa yang mema ndu kereta Honda City bersama dua adiknya dalam perjalanan dari rumah mereka di ChaIok Kedai menghaIa ke Pantai Penarik Rhu 10 untuk mengambil gambar bersama pengantin dan keluarga.

“Setibanya di tempat kejadian, pemandu dipercayai gagaI mengawaI kereta sebelum terba bas dan terIanggar tungguI p0kok di sebeIah kanan jalan menyebabkan kereta itu terba kar.

“Ketiga-tiga mngsa berjaya dikeluarkan orang awam sebelum ap1 mere bak dan mereka dihantar ke Hspital Setiu,” katanya ketika dihubungi, malam ini.

Afandi berkata, dua lagi penumpang prah adalah Siti Nur Ummi Nabihah Abdul Aziz, 19, serta Nur Qaseh Balqis, 10.

Beliau berkata, ke s disi asat mengikut Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Sehubungan itu, orang ramai diingatkan supaya berha ti-ha ti ketika memandu pada musim hujan dan tldak memandu dalam keadaan mengntuk serta terlalu Iaju di jalan lurus.

Salam tkziah buat keluarga Nurul Salikin Abdul Aziz. Moga arwh ditempatkan dikalangan orang yg beriman dan soleh. Al fatihah

Sumber: hm

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*