[Terkini] ‘Kjut2 Tak Bngun..’ Tnggu Mama Di Syurga Syg, Adik Huzaifah ‘prgi’ Ketika Dlm Tidur.

KehiIangan insan tersayang pasti saat yang paling menyed1hkan dalam hidup kita. Begitulah yang di alami oleh pasangan suami isteri ini apabila anak kedua yang amat mereka kasihi prgi secara tiba-tiba.

Adik Muhammad Huzaifah, 2 tahun di khabarkan mninggaI dunia ketika dalam tidur. Arwh yang sebelumnya sihat prgi secara menge.jut

Pmergian adik huzaifah bukan sahaja dirasai keluarganya, malah semua guru di taskanya merasakan kehiIangan arwh yang disifatkan sangat menyenangkan dengan celoteh manjanya.

Assalamualaikum semua.

Saya nak ajak semua untuk luangkan masa sekejap untuk sedekahkan Al-fatihah kepada anak murid kami Muhammad Huzaifah Bin Mohd Fahmi yang telah mninggaI dunia pagi tadi.

إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعون
lnnalillahi wainna ilaihi rojiun
“Allahhummaghfir laha warhamha wa’aafihi wa’fu anha…””Ya Allah amp.unilah dia, berilah rahmat, kesejahteraan dan ma.afkanlah dia”
Moga Allah ampu.ni dia, rahm.ati dia, maa.fkan dia, muliakan kema.tian dia, lapangkan kub.ur dia, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggal dia dan berilah kesabaran kepada ahli keluarganya, semoga dia di tempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.

Al Fatihah
بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم
ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞امين.

Salam Tkziah dari kami teachers Anakku Permata Genius (Genius Kids).

Bermainlah dengan riang di syurga yg abadi Muhamad Huzaifah Bin Mohd Fahmi -nur aliahani.

Salam tkziah buat ibu ayah adik huzaifah. Semoga kuat dan tabah dengan ujian ini. Al-fatihah

Sumber : dbongkar

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*