[Terkini] ‘Kau Prgi Jua Syg..’ Lagi Bbrpa Minggu Bkl Bnikah, Tunang Prgi Akibt Kr0sakn 0rgn Dlman.

Alor Setar : Seorang wanita disahkan mninggaI dunia di Hspital Sultanah Bahiyah Alor Setar jam 9 malam semalam selepas bertrung nywa akibat jngkitan kum.an dan ker0sakan 0rgan dalaman.

Lebih memiIukan arwh Siti Nabilah Rashidi,22 tahun bakal melangsungkan majlis perkahwinan awal bulan september nanti.

Sbak perkongsian Amirul yang merupakan tunang dan bakal suami arwh di TikT0k miliknya malam tadi, Amirul dan Arwh Siti Nabilah dijangka dinikahkan pada 09.09.22 hadapan majlis kenduri kahwin akan diadakan pada 10.09.22.

Punca sebenar saklt arwh Siti Nabilah tidak dapat dipastikan cuma di maklumkan arwh mengalami ker0sakan pada Organ dalam disebabkan jngkitan kum.an.

Moga Amirul kuat dan tabah dengan du.gaan yang amat berat ini. Jnazah akan dibawa kerumah keluarganya di Padang Sanai, Kuala Nerang kedah selepas segala urusan di Hspital selesai.

Pengurusan jnazah disempurnakan oleh Team Hang CangkuI dibawah Murtadha Dakwah Centre yang menyediakan Van Jnazah Percuma.

Sbak apa yang ditulis bapa saudara arwh Mohamad Mat K0mando ” Saya bagi pihak keluarga Siti Nabilah, Mengucapkan ribuan terima kasih kepada Team Hang CangkuI.

Murtadha Dakwah Centre, Jasa kalian hanya ALLAH SWT yang mampu membalasnya,Terima kasih jugak kepada semua Yang mendoakan arwh Siti Nabilah.

Arwh seorang anak saudara yang baik, Tak s0mbong sentiasa bertegur dengan jiran jiran sekampung.Terima kasih semua .

Al fatihah

Sumber: penang kini

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*