[Terkini] ‘Berakhir Sdh Tugasmu’ Jururwat Sanata Prgi Jua Slps Bertrung Nywa Dgn Knser.

Kangar : Seorang jururwat Hspital Tuanku Fauziah Kangar pergi mninggaI dunia pada sabtu lalu selepas mender.ita sa.kit yang ditanggungnya.

Pemerg1an Puan Sanata Amila Zinol satu kehiIangan yang amat dirasai oleh seluruh warga Hspital Tuanku Fauziah Kangar, ini yang ditulis mereka melalui laman fb mereka.

Salam Tkziah buat Keluarga Sanata Amila binti Zinol marilah sama-sama sedekahkan Al-fatihah buat beliau,Semoga Allahyrhamah ditempatkan dikalangan mereka yang beriman.

Allahyrhamah merupakan Jururwat yang cukup berdedikasi dan telah bersama-sama Hspital hampir 13 tahun, Mula berkhidmat pada (14.9.2009).

Pemerg1an beliau merupakan suatu kehiIangan besar buat seluruh keluarga hspital, Semoga Allah swt membalas segala kebaikanmu dan menempatkanmu di syurga yang tertinggi – Hspital Tuanku Fauziah.

Turut dirasai oleh rekan rakan dan insan insan yang mengenali arwh Puan Sanata, Semoga Allah terima segala amalan arwh dan mengangkat darjatnya disisi Allah,Semoga pemerg1an arwah Sanata Zinol menjadi kerehatan sebenar dari urusan dunia.

Semoga dilindungi dari se.ksa ku.bur dan semoga r0h arwh ditempatkan dikalangan para solihin,Allahumma Solli Ala Sayyidina Muhammad,Amiin Amiin Amiin.

Dari Allah kita datang, kepada Allah jualah kita kembali,Mohon semua sedekahkan Al-Fatihah buat arwh Sanata Zinol, Semoga arwh ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman dan beramal soleh,Aamiin Aamiin Ya Allah Ya Mujib.

Punca arwh mninggaI dunia tidak lah terper1nci didedahkan namun mengikut kenalan terdekat arwah mender.ita saklt akibat knser.

Moga keluarga arwh tabah kehiIangan insan tersayang, jen4zah dimandi dan di ka.fan dirumah mertuanya diUtan Aji Kangar selepas itu dikebu.mikan di Sungai Bugis Perlis.Al fatihah.

Sumber : dbongkar

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*