[Terkini] ‘Ank Ytim Piatu Sklip Mata’Slps 5 Bln Suami Prgi, Ziera Pula Mnyusul Nhas Di Wkaf Tengah.

Kuala Nerus : Seorang ibu tunggaI yang bekerja sebagai pembantu kedai makan m4ut apa bila motosikal ditunggangnya hiIang kawalan dan terba.bas ketika cuba mengeIak sebuah kereta dekat Kampung Wakaf Tengah Kuala Nerus lewat pagi tadi.

Mngsa Siti Nur Shahira,32, yang menunggang motosikal bersendirian itu cede.ra p4rah dan disahkan men1nggal dunia ditempat kejadian.

Mngsa merupakan pembatu kedai makan yang berkerja di Setiu mninggaIkan seorang anak perempuan yang berusia 12 tahun. Lebih memiIukan baru 5 bulan lepas arw4h kehiIangan suami tersayang yang men1nggal dunia akibat knser, kini dirinya pula menyusul.

Ira di pus.ara arwh suami bersama anak tunggalnya tak sngka dia pula menyusul – Al fatihah.

Sejak suaminya mninggal, anak perempuan tunggaInya yang sentiasa menemani dirinya, menziarah pu.sara suami sambil membaca surah yasin buat insan tersayang sebagai pengubat rindunya pada suaminya.

Arwh Seorang insan yang amat disenangi orang. Ramai yang terke.jut dengan apa yang menlmpa arwh hari ini. Sungguh tak disangka oleh mereka dia prgi dijmput ilahi dengan cara sebegini.

Apalah perasaan anak tunggalnya mendapat berita pemerg1an ibu tersayang. satu satunya tempat dirinya bergntung harapan dan berkasih sayang setelah pemerg1an ayah tersayang 5 bulan lalu.

Myat dihantar ke Hspital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu HSNZ untuk tindakan lanjut, semoga anak tunggal arwh ini tabah dengan du.gaan yang amat berat kehiIangan dua insan tersayang dalam tempoh yang singkat. Al fatihah.

sumber:D bongkar

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*