[Terkini] ‘AjaaI Si Jelita..’ Anis Dijmput llahi Ketika Dalam PerjaIanan Ke Tempat Kerja.

BaIik PuIau : Perjalanan seorang gadis yang merupakan Staff kilang peralatan pe.rubatan BBraun Anis Safiah Rusnizam, 22 untuk ketempat kerjanya berakhlr dengan tragedl apabila motosikal yang ditun.ggangnya telah terlibat kemaIangan awal pagi tadi.

Motosikal yang ditun.ggang Anis telah dirempvh oleh sebuah bas kilang di kawasan Buklt Ayun, ek0ran kemIaangan yang menlmpanya Anis telah kembali ke rahmatvllah mninggal dunla ditempat kejadian aklbat kecede.raan yang dialaminya.

Jnazah di hantar ke Hspital BaIik Pulau untuk tlndakan lnjut, pemerg1an mengun.dang piIu keluarga dan insan insan yang mengenali arwh yang disifatkan mereka seorang gadis yang amat cekal dan rajin selain berkerja dia juga meniaga makanan kesihatan.

Salam tkziah sahabat central pr0ses, semoga Anis Safiyah tenang disana dan ditempatkan bersama org2 yg beriman..amin ya rabbal alamiin.

إنا لله وإنا إليه راجعون…Innalillahi Wainnailaihi Roji’uun(Dari Allah kita datang, kepada Allah kita kembaIi)
اللهم اغفر له وارحمه وعافه واعف عنه…وأسكنه في فسيح الجنان….
Allahummarghfirlahu warhamhu wa’afihi warfua’nhu
(Ya Allah am.punilah dia, berilah rahmat kesejahteraan dan ma.afkanlah dia…Aamiin Ya Rabbal’alamiin 🤲 -Ezuan Wan

Arwh Anis merupkan anak kepada Pengerusi MPKK Mutiara Perdana Saudara Rusnizam ( Wak ), dia telah kehiIangan anak perempuannya yang mninggal aklbat diIanggar ketika perjalanan ke tempat kerja.

Semoga Allah memberikan keta.bahan kepada seluruh keluarganya dan ditempatkan arwh anaknya Anis di kalangan orang-orang yang beriman.

Punca sebenar kejadian kini disi.asat oleh pihak berwajib, tak sngka itulah perjalanan terakhlrnya untuk mencari rezeki moga keluarganya kuat dan tbah. Al fatihah.

Sumber: mt

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*