wanita dakwa mentua mahu mereka berp1sah, Suami h1lang ing4tan dah sihat

Kisah wanita ini kembali menjadi perhatian dua bulan lalu, apabila suaminya yang hil4ng ing4tan akib4t kem4langan jalan raya sudah s3mbuh selepas menjaga lelaki itu sepenuh hati sejak empat tahun lalu.

Namun setelah keadaan pulih, wanita tersebut Siti Rohayu mendakwa pihak mentua cuba untuk mem1sahkan dia dan suaminya, Muhamad Ridhwan Mohd Zaki dengan mengambil tindakan di mahkamah.

Apatah lagi sebelum ini wanita berusia 31 tahun itu terpalit dakwaan berkhalwat dengan seorang pemuda, lalu menyebabkan pihak mentua dipercayai menggunakan isu tersebut untuk menuntut hak mereka.

Sak1t tapi sampai masa terp4ksa mel3paskan

Menerusi sebuah posting di platform T1kT0k, video lvahan Rohayu atau mesra dipanggil Umy dipenuhi pelbagai re4ksi serta persoalan warg4net yang cuba memahami sitvasi wanita berkenaan.

Bagaimanapun, rata-rata tumpang simpati dengan nasib ibu kepada dua cahaya mata itu selain mendoakan agar masal4h dihadapi pasangan tersebut akan menemvi jalan penyelesaian.

Belah sana tengah law4n kat mahkam4h

Kalau betul nak tingg4l laki dia, baik tak p4yah jaga sampai sihat

Sekitar Mei tahun lalu, media melap0rkan Siti Rohayu mend4kwa terdapat pihak yang cuba untuk menabvr fitn4h terhadap dirinya sehingga timbvl isv kh4lwat berkenaan.

Dia menjelaskan, pemuda tersebut adalah adik angkatnya yang banyak membantu menguruskan suami berikutan keadaan fizik4l Muhamad Ridhwan yang berbadan besar menyukarkan dirinya untuk berbuat sendirian.

Sumber: TikTok sitirohayu303

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*