Slepas 2 Minggu Bert4rvng Nywa Di lCU, Akhlrnya Kak Linda ‘Prgi’ Aklbat C0VlD 19.

Muar : Seorang kakltangan MPM disahkan mninggaI dunia aklbat Pndemik C0V1D19 semalam selepas hampir 2 minggu bert4rung nywa di lCU.

Mngsa Azlinda Hazes telah disahkan p0sitif C0V1D 19 pada 12 mei lalu, arwh sekeluarga disahkan p0sitif pndemik ini.

Pada 13 mei dia telah di masukkan ke dalam lCU untuk ditidurkan aklbat k0mpIikasi C0VlD dan penykit lain, sbak Iuahan adiknya Liza Hazes Melalui laman sosi.alnya.

12 Mei 2021 – Ya allah Du.gaan sebelum raya, Doakan family akak saya sihat dan cepat sembuh dari C0VlD, Satu keluarga p0sitif.

Keluarga saya di kg pon kvarantin, Semoga semua cepat sihat dan dipermudahkan urusan .Amin .

13 Mei 2021-Minta doakan kesembuhan kakak saya azlinda hazes, Malam tadi dia telah ditldurkan di lCU kerana berlaku kmpIikasi C0VlD dan penykit lain 😭.

Akk saya tersgt2 Iemah, Doa kawan2 sgt2 dihargai kerana kakak saya sedang berta.rung ny4wa saat ini .

Ya Allah berikan lah kesembuhan , kebaikan dan angktlah kesakltan dia . Amin 🤲 Assalamualaikum 😔.

18 Mei 2021- Minta semua doakan kesembuhan kakak saya azlinda hazes, Dia sedang krltikal 😭 dah 5 hari k0ma C0VlD dh masuk pa.ru2 😔.Tq.

26 Mei 2021- Mohon sahabat sedekahkan Al Fatihah kepada arwh akk saya Azlinda hazes baru sahaja mninggal dunia 😔.

Ya Allah kuatkan kami, Allah lebih menyayangi akk 😭,Akk sangat2 baik orgnya 😔, Kami sayang sangat dekat akk 😭. – Liza Hazes

Prginya seorang lagi sahabat ku yang sangat baik dan berhati mulia, Akan ku m.aafkan segala saIah mu akan ku halalkan segala makan minum mu, Semoga dikau juga mem4afkan diri ku semasa hyat mu ada.

Untuk mu Azlinda bte Hazes, ku doakan dikau diletakkan di kalangan orang yang beriman.🙏Allah lebih sayangkan diri mu🙏 -Mummie Kashmir Khan.

Malah pesanan terakhir arwh mengundg sbak ramai.

Semoga Liza Hazes dan keluarga tabah dengan apa yang berlaku.Allah SWT lebih sayangkan arw4h. semoga r0hnya dicucu.ri rahmat dan tenang disana.

Arwh Azlinda merupakan k0rban ke 3 Kakitangan MPM seblum ini Arwh En Ramli Khalil pada 30 Ramadan disusuli Arw4h En Omar Mohamad dan kini Arw4h Azlinda yang merupakan Pegawai Kewangan MPM. Al fatihah.

Sumber: fb Anak Anak Muar Official dan Liza Hazes.

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*