Shuk Sahar dan Sera tunai umrah bersama, bersyukur jadi tetamu Allah

Shuk Sahar dan Sera tunai umrah bersama, bersyukur jadi tetamu Allah

Kemelut rumah tangga pelawak, Shuk Sahar dan isterinya, Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau biasa dipanggil Sera suatu ketika dulu pernah menjadi topik utama media.

Pergi bersama Sera

Namun, selepas beberapa waktu โ€˜tenangโ€™ seketika, Shuk dan Sera telah berkongsi momen menunaikan umrah bersama jemaah yang lain dan memuat naik gambar di hadapan kota suci.

Bersyukur diberi peluang tunai umrah kali ke-2

Dalam kapsyen yang disertakan, Shuk telah mengucapkan syukur kerana diberi peluang untuk menunaikan umrah buat kali kedua dan menjadi tetamu Allah selepas tahun lalu turut berada disana.

Alhamdulillah syukur

Perkongsian yang dibuat Shuk atau nama sebenarnya Mohammad Shukri Mohamed Sahar telah menghadirkan pelbagai komen daripada warganet.

Rata-rata menzahirkan rasa syukur melihat pelawak itu hadir bersama Sera ke Tanah Suci bagi beribadah dan mendoakan hubungan mereka berada dalam keadaan baik-baik sahaja.

Untuk rekod, Shuk Sahar pernah beberapa kali โ€˜kantoiโ€™ curang dengan seorang wanita sehingga membuatkan isterinya tโ€™awar hatiโ€™ dan keluar dari rumah.

Mereka juga dilihat pernah hadir ke mahkamah syariah dan belum ada kata putus berkenaan hubungan rumah tangga mereka sehingga ke hari ini.

Semoga semuanya dalam keadaan baik dan dapat menunaikan ibadah umrah dengan lancar.

Sumber: Instagram Shuk Sahar

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*