Dia tidak pernah mengecapi sentuhan Ibu dan Ayah kandung. Insan istimewa taagih kasih keluarga

Dia tidak pernah mengecapi sentuhan Ibu dan Ayah kandung. Insan istimewa taagih kasih keluarga

Oleh kerana hawa nafsu dua insan yang masih tiada ikatan sah, maka yang menjadi mangsa adalah anak hasil daripada ketelaajuran tersebut.

Begitu juga dengan kisah seorang anak istimewa dikenali sebagai Umairah, apabila kedua ibu dan bapanya menghilangkan diri sejak dia dilahiran.

Menerusi hantaran daripada akaun Natipah Abu, telah berkongsi kisah menyedihkan yang ditanggung oleh Umairah, yang kini berada di bawah jagaan ibu dan angkatnya. Mari kita ikuti perkongsian iniā€¦

Terlaanjur sampai mengandung
Berdasarkan apa yang diceritakan oleh ibu dan bapa angkat anak istimewa ini, iaitu puan Bariah dan Bakhri. Wanita dikenali sebagai Mazlina iaitu berasal dari Kelantan, telah terlaanjur bersama teman lelakinya, sehingga terlahirlah Umairah.

Lepas terlanjur, terus bertunang

Selepas Mazlina mengandung, di terus bertunang dengan teman lelakinya itu. Oleh disebabkan lelaki bertugas sebagai badan beruniform, dia terpaksa menjalani latihan jangka panjang, lalu Mazlina dititipkan kepada Bariah dan Bakhri.

Hidup berendam air mata, tunang tak kunjung tiba

Tuah Umairah, ibu angkat mengandung

Umairah disahkan buta

Tinggalkan anak, sampai sekarang tak pernah datang jenguk

Berharap Umairah dapat merasa pelukan ibu kandungnya

Justeru, diharapkan ibu kepada adik Umairah dilembutkan hati untuk datang berjumpa dengan anak kandungnya, agar dapat anak ini mengenali wanita yang telah melahirkannya.

Sumber : Natipah Abu

cara mohon tidak bertanggungjawab terhadap komentar yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Terima Kasih Selamat Beramal.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Cara Mohon.

 

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*