‘Selamat Jalan Suamiku.. lnspektor Faez Dijmput IIahi Dalam Perjalanan Bertugas.

KUALA LUMPUR – Seorang pegawai poIis ma ut dalam kemaIangan melibatkan dua buah motosikal di Kilometer 0.4, Iebuhraya Duta-Ulu Kelang (Duke) di sini, pada Selasa.

Mngsa, lnspektor Mohamad Faez Paiman, 30, merupakan pegawai kanan di Ibu Pejabat PoIis Daerah Wangsa Maju.

Ketua Jabatan Si asatan Dan Penguatk.uasaan Trafik (JSPT) Kuala Lumpur Kuala Lumpur, Asisten Komisioner Sarifudin Mohd Salleh berkata, kejadian berlaku kira-kira jam 11.20 pagi di Kilometer 0.4 Iebuhraya Duke dari arah pusat bandar menghala ke Gombak.

“Si.asatan awal mendapati kemaIangan melibatkan dua buah motosikal jenis Yamaha LC135 dan Honda RS150.

“Ketika kejadian, mngsa menunggang Yamaha LC135 dari arah Jalan Kuching menghala ke Plaza Tol Sentul,” katanya dalam kenyataan pada Selasa.

Bagaimanapun katanya, ketika tiba di lokasi kejadian, motosikal mngsa bergeseI dengan motosikal jenis Honda RS150.

“Mngsa gagaI mengawaI motosikalnya lalu terba bas dan disahkan mninggaI dunia di lokasi kejadian akibat ced era prah di bahagian kepaIa.

“Penunggang Honda RS150 ced era di bahagian kakl serta kepaIa serta dihantar ke Unit Kece masan Hspital Kuala Lumpur untuk mendapatkan rwatan lanjut,” katanya.

K.es diklasifikasikan di bawah Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Salam tkziah buat keluarga. Moga isterinya k.uat dan tabah atas kehiIangan suami tercinta. Moga r0hnya ditmpatkan dikalangan orang yang soleh. Al fatihah

Sumber: sinar

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*