Rumhtngga Dibina 5 Thn Hncur, Wnita Dkwa Rmhtngga Di$ihir, Suami ‘dirmpas’ Tukang Cuci Hspital.

LuIuh hati seorang wanita apabila mendkwa rumah tangga dibina selama lima tahun berakhir dengan pence.raian gara-gara orang ketiga.

Menerusi satu posting di laman Facebook, wanita itu turut mendkwa rumah tangganya mu.snah akibat perbuatan s.ihir sehingga bkas suaminya seolah-olah ‘giIa bayang’ terhadap orang ketiga berkenaan.

Malah wanita tersebut berkata, bekas suaminya juga telah berkahwin dengan orang ketiga itu yang didkwa merupakan seorang tukang cuci di sebuah hspital di Klang, Selangor pada April lalu.

Kahwin 5 tahun hncur disebabkan suami cu.rang!

“Kepada sahabat atau kawan kepada nenek (orang ketiga) ni, sila unfollow saya atau jngan jadi CCTV di sini. Kau pun satu nenek jngan buat akaun f.ake nak follow aku lagi.
“Kau dah kahwin dengan laki aku dah rmpas suami aku dan kau dah kahwin dengan dia, aku ucapkan tahniah!!! Kira selesai,” tulisnya menerusi posting dimuat naik semalam.

Bercerita lanjut sebelum berp.isah dengan bekas suami, wanita terbabit mendkwa kehidupannya sering diga.nggu termasuk kediaman turut dicer0boh oleh tukang cuci warganegara lndonesia itu.

“Sanggup datang rumah aku nak cari suami aku.. macam orangg giIa aku tengok kau. Kau hantar slhir kat aku macam-macam jadi dalam rumah aku.

“Aku tak buat rep0rt poIis masa kau cer0boh rumah aku itu cukup baik tau. Aku ksian sebab kau dah tua..dah macam nenek-nenek tau..

“aku masih fikir lag.. tapi kau tak.. terus kau b0mohkan laki aku sampai dia Iupa total Iost dekat aku,” katanya.

Namun begitu, wanita tersebut tidak menceritakan secara terper.inci bagaimana boleh terjadi episod hltam itu sebaliknya sekadar meIuahkan kekece.waan atas kegagaIan rumah tangganya.

Posting berkenaan dikongsi sebanyak 6,500 kali dan mendapat 3,000 tanda suka selain 2,600 komen netizen yang rata-rata smpati dengan nasib menlmpa wanita terbabit.

Allahuakbar! Semoga kuat

Sumber: Facebook ,omm

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*