Remaja Perempuan Tolak Lakukan S3ks Dcek1k Hingga Mat1 Sebelum Kaki Dipot0ng, BF Mengaku Sak1t Hati

Remaja Perempuan Tolak Lakukan S3ks Dcek1k Hingga Mat1 Sebelum Kaki Dipot0ng, BF Mengaku Sak1t Hati

Hanya kerana enggan melakukan hubungan s3ks, seorang remaja perempuan berusia 17 tahun di Indonesia dibunbvh dengan kej4m. Lebih meng3rikan lagi apabila kaki m4ngsa dip0tong oleh kekasihnya.

Suspek pot0ng kaki mangs4

Seorang pelajar sekolah menengah yang dikenali dengan nama samaran M di Bantaeng, Sulawesi Selatan menjadi mangsa pembunuvhan meng3rikan oleh teman lelaki yang berusia 17 tahun.

Mayat mangsa ditemui pada 11 September lalu di sebalik batu dalam keadaan tidak sempurna kerana kakinya dipisahkan daripada badan di Sungai Biangloe, Kabupaten Bantaeng.

Menurut Ketua Polis Bantaeng, AKBP Andi Kumara, mangsa telah pergi ke sekolah, namun tidak pulang ke rumah. Susulan daripada itu, ahli keluarganya membuat keputusan untuk melaporkan perkara berkenaan kepada pihak polis.

Minggu lalu m4yat mangsa ditemui di tempat bermandi-manda Eremerasa. Mangsa ditemui oleh pengunjung lain dalam keadaan reput dan kakinya terpisah dari badan.

Bunuh sebab kekasih tak nak lakukan s3ks

Sementara itu, pihak polis menahan teman lelaki m4ngsa yang juga merupakan seorang pelajar sekolah menengah di Kabupaten Bantaeng.

Teman lelaki mangsa telah mengaku perbuatannya. M4ngsa dibunvh dengan cara dic3kik kemudian kaki dipot4ng dengan menggunakan batu.

Motif pembunuhan adalah kerana m4ngsa dikatakan enggan melakukan hubungan s3ks dengannya sebelum suspek bertindak mencekik mangsa sehingga m4ti. Bukan itu sahaja, lelaki berkenaan turut mengakui s4kit hati kerana teman wanitanya itu mengeluarkan kata-kata kesat sehingga menyinggung perasaannya.

Sumber : Detik.com, Memomedsos

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*