Rasmi Mario Gomez Dirisik Oleh Kelab Liga Malaysia


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/beraniba/caramohon.com/wp-content/themes/mh-magazine-lite/includes/mh-custom-functions.php on line 144

Notice: Trying to get property 'post_title' of non-object in /home/beraniba/caramohon.com/wp-content/themes/mh-magazine-lite/includes/mh-custom-functions.php on line 144

Sebelum ini kita didendangkan dengan isu Mario Gomez bakal kembali ke Liga Malaysia dan antara pasukan yang dikaitkan bakal menggunakan khidmat jurulatih import ini adalah pasukan Selangor FA.

Namun perkara ini dinafikan sendiri oleh jurulatih Selangor FA B.Sathianathan dan katanya pengurusan sendiri tidak memberi tahu bahawa jurulatih yang pernah membimbing pasukan Johor Darul Ta’zim ini bakal mengantikan tempatnya.

Dalam satu temubual menerusi telepon Mario Gomez mengatakan bahawa dia memang ke Malaysia dan membuat perbincangan dengan satu pasukan namun ianya sehingga kini masih lagi belum menemui kata putus daripada pasukan itu. Apabila ditanya mengenai pasukan mana yang merisiknya maka Mario mengatakan ia lebih baik dirahsikan.

Rasmi Mario Gomez Dirisik Oleh Kelab Liga Malaysia

“Saya gembira untuk datang semula ke sini bagi melatih pasukan Liga Malaysia. Tetapi buat masa ini saya tidak mahu kata lebih sebab kami masih berbincang. Pasukan mana yang menjadi pilihan adalah lebih baik saya sembunyikan dahulu kerana belum ada kata putus dan bagi menghormati pasukan tersebut”

Mario Gomez adalah antara jurulatih import yang berjaya dalam saingan Liga Malaysia apabila banyak kejayaannya diperolehi ketika membimbing pasukan Johor DT. Beliau juga antara jurulatih yang membangunkan pasukan JDT pada suatu masa dahulu.

Apabila menceritakan pengalaman yang berharga buat jurulatih ini, beliau mengatakan bahawa JDT dan Liga Malaysialah yang tidak dapat dilupakan kerana banyak pengalaman manis katanya.

Artikal Popular :

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*