“Ramai yang puji.. alhamdulillah, doakan saya berhijab sepenuhnya” – DJ Lin

“Ramai yang puji.. alhamdulillah, doakan saya berhijab sepenuhnya” – DJ Lin

Penampilan penyampai radio Suria FM, DJ Lin yang memakai hijab baru-baru ini mengundang perhatian ramai terutama warganet di aplikasi TikTok.

Menurut laporan Utusan Online, pemilik nama Roslinda Abdul Majid itu berkata, penampilan tersebut adalah ketika menghadiri majlis kesyukuran anjuran pelawak Shuib.

@djlinsuriacinta Salam Suria Cinta di hujung minggu😍Doakan moga urusan #djlin petang nanti dipermudahkan🤲🥰❤️ @SURIA #suriafm #suriamalaysia ♬ Bismillah Cinta – UNGU & Lesti

“Sebenarnya saya memenuhi jemputan majlis kesyukuran penyampai baharu Suria FM, Shuib yang mengendalikan segmen Morning Morning Suria bermula semalam (Selasa).

“Dia mengundang saya dan rakan-rakan Suria semua. Sebab itu penampilan saya sedikit berbeza daripada biasa,” katanya yang juga Pengurus Besar Suria FM. 

@djlinsuriacinta Hi semua😍Terimakasih sudi layan #suriacinta bersama #djlin @SURIA Kita jumpa di #amancentralalorsetar #kedah Sabtu ni, 13 Ogos bermula jam 1.30 tghri hingga 6 petang utk #jelajah90suriamemangcantikkakell #suriafm ♬ original sound – DJLINSURIACINTA

Sementara itu, penyampai segmen Suria Cinta itu turut mengharapkan doa peminat agar dia berhijab sepenuhnya satu hari nanti selain kekal istiqamah dengan penghijrahan tersebut.

“Ramai yang mendoakan dan memuji, Alhamdulillah dan terima kasih. Doakan saya berhijab sepenuhnya.

“Paling penting, semoga penghijrahan itu nanti adalah satu transisi abadi dan terus kekal sehingga akhir hayat saya,” ujarnya.

Sumber: Utusan Online (Alif Fadli Mohd Sori) , TikTok DJ Lin

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*