“Rakaman Itu Dibuat Ketika Orang Dah Boleh Solat Jemaah..” – Tuju.

Baru-baru ini kec0h mengenai pr0gram hiburan All Together Now Malaysia yang menghimpunkan seramai 50 selebriti sebagai juri sekaligus mengundang rasa tldak puas hati dikalangan netizen.

Penyanyi rap Tuju yang turut terlibat sebagai saIah seorang juri berkata dia sedia memberi kerjasama sekiranya diminta untuk memberi keterangan kepada pihak poIis.

Meskipun ramai menge.cam, Tuju yang juga anggota kumpulan K-Clique menjelaskan semua pihak yang terlibat sudah mematuhi pr0sedur 0perasi standard (S0P) yang cukup ket4t ketika pr0ses rakaman.

“Shooting untuk program itu sudah berakhirnya sebenarnya, saya baca orang (netizen) naikkan lsu yang orang tak boleh pergi masjid apa semua. Tapi rakaman itu sebenarnya memang dibuat ketika orang sudah boleh sembahyang berjemaah pada waktu itu.

“Saya ambil pendekatan berdiam diri sebab memang saya tahu semuanya selamat dan saya sedia beri kerjasama (jika dipanggil pihak poIis),” katanya kepada mStar.

Terdahulu, poIis akan memanggil kru penerbitan termasuk 50 juri selebriti yang terlibat dalam masa terdekat untuk si.asatan.

Video:

SUMBER MSTAR ONLINE, rk

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*